حمایت سازمانی مدیران نقش مهمی در توانمندسازی مادران شاغل و تداوم تغذیه با شیر مادر دارد
نقش سیاستگذاران در بهبود وضعیت شیردهی موثر است و حمایت های سازمانی مدیران در توانمند سازی مادران شاغل و تداوام تغذیه با شیر مادر تاثیر گذار است.

به گزارش روابط عمومی- دکتر مهدی زنگنه، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ضمن گرامیداشت هفته ترویج تغذیه با شیر مادر اظهار کرد: حمایت و افزایش آگاهی و توانمند سازی خانواده در مراقبت از خود و فرزندان یک اصل اساسی در تأمین شرایط بهینه زندگی برای کودکان محسوب میشود و تغذیه مناسب با شیر مادر در 1000 روز اول زندگی کودک تأثیر عمیقی بر توانایی کودک برای رشد، یادگیری و غلبه بر فقر دارد که می تواند سلامت، ثبات، رفاه و موفقیت جامعه را در درازمدت تأمین کند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان حمایت حاکمیت، جامعه و خانواده را در ترویج تغذیه با شیر مادر تاثیر گذار عنوان کرد و افزود: ارتقــای تغذیــه در طــول ۱000 روز طلایــی یکــی از بهتریــن ســرمایه گذاری هایی است کــه کشورها میتــوانند بــرای رســیدن بــه پیشــرفت و توســعه پایــدار در ســلامت انجــام دهند.
وی فراهم کردن امکانات و فضاهای مناسب برای تغذیه با شیر مادر در محیط های کاری و اجتماعی را حق مادر و کودک عنوان کرد و افزود: آگاه کردن جامعه و خانواده ها از اهمیت تغذیه با شیر مادر، تاثیر گذار در حمایت از مادران است و لازم است به مادران شیرده کمک کنیم تا شیردهی موفقی را تجربه نمایند.
دکتر زنگنه افزود: شیر مادر سبب ارتباط عاطفی و روانی بیشتر مادر و کودک شده و تکامل عصبی او را تقویت می نماید، افزایش ضریب هوشی در دوران کودکی و بزرگسالی و کاهش ابتلا به بیماریهای عفونی، تنفسی و حساسیت ها از دیگر امتیازات تغذیه کودک با شیر مادر است.
گفتنی است: هفته جهانی تغذیه با شیرمادر از 10 تا16 مرداد ماه با شعار"حمایت همه جانبه ترویج تغذیه با شیرمادر برای همه " آغاز شده است.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان