توسعه اپتومتری در سطوح مختلف نظام شبکه یکی از ضروریات است
جای خالی حضور بینایی سنجان در نظام شبکه احساس می شود و به نظر می رسد در مراکز جامع خدمات سلامت، حضور بینایی سنجان از ضروریات است.
.jpeg)
به گزارش روابط عمومی _ دکتر حبیب غزنوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در هفتمین سمینار سراسری اپتومتری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: اپتومتری در نظام شبکه باید بیش از پیش تقویت شود و به ارائه خدمات مراقبت های اولیه بینایی به افراد در سطوح مختلف جامعه در مناطق روستایی و شهری بپردازد.
وی گفت: نظام سلامت در جمهوری اسلامی ایران از قدرت فوق العاده ای برخوردار است و یکی از قدرتمندترین نظام های سلامت جهان محسوب می شود.
دکتر غزنوی با بیان اینکه اپتومتری مرتبط و هم سو با چشم پزشکی است بر توسعه آن در نظام شبکه تاکید کرد و گفت: اپتومتری با مراقبت های اولیه بینایی موجب تشخیص سریع و زودهنگام بیماری های چشمی حتی در سنین کمتر خواهد شد.
وی افزود: اپتومتری در ایران و جهان جزو رشته های جدید محسوب می شود و به صورت کلی در حدود 100 سال پیش این رشته به عنوان یک رشته مورد پذیرش در همه دنیا در نظر گرفته شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با تقدیر و قدردانی از عوامل برگزار کننده این رویداد علمی گفت: امیدواریم این رویداد به توسعه علم وفناوری و رشد اقتصادی استان و کشور کمک کند.
سید رفیع حسینی مدیر گروه اپتومتری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز در مراسم افتتاحیه هفتمین سمینار سراسری و سالانه انجمن اپتومتری سیستان و بلوچستان گفت: 30 سال از راه اندازی رشته اپتومتری در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان می گذرد و در حال حاضر این دانشگاه 8 عضو هیئت علمی تمام وقت در رشته بینایی سنجی دارد.
وی ادامه داد: باعث خوشحالی و مسرت است که اعلام کنیم دانشگاه علوم پزشکی زاهدان یکی از 4 دانشگاه کشور است که موفق به اخذ مجوز پذیرش دانشجو در این رشته شده است.
وی افزود: هر سال دانشجوی جدید به مجموعه دانشجویان این رشته در زاهدان اضافه می شود و از سال 1373 این رشته در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان دانشجو جذب می کند.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان