ارتقاء کیفی ارائه خدمات؛
تخصیص 27 مامای جدید به بیمارستان های سراوان تا پیش از هفته دولت
تا پیش از هفته دولت، 27 مامای جدید به بیمارستان های سراوان اختصاص می یابد و بدین ترتیب بلوک زایمانی بیمارستان ایرانمهر به بهره برداری خواهد رسید.
.jpeg)
به گزارش روابط عمومی _ دکتر حبیب غزنوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در نشست بررسی مسائل بهداشت و درمان سراوان که با حضور فرماندار و جمعی از مسئولین این شهرستان انجام شد با اشاره به اینکه ماهیانه حدود 700 نوزاد در بیمارستان رازی متولد می شوند که به نسبت شاخص جمعیتی آمار بالایی محسوب می شود گفت: لازم است تا با افزایش نیروی انسانی و همچنین راه اندازی بلوک زایمانی در بیمارستان ایرانمهر، از فشار کاری بلوک زایمانی رازی کاسته و خدمات با کیفیت مطلوبتر به مادران باردار ارائه شود.
وی با بیان اینکه راه اندازی دستگاه MRI در ایرانمهر، شرایط لازم را برای انجام تخصصی ترین اعمال جراحی مغز و اعصاب که در بهترین بیمارستان های کشور در حال انجام است در سراوان، میسر کرد افزود: در ماه های اخیر،تعداد اعمال جراحی صورت گرفته در بیمارستان ایرانمهر با افزایش 100 درصدی به ۲۳۰۰ مورد افزایش یافته و پیچیده ترین اعمال جراحی مغز و نخاع در این بیمارستان انجام می گیرد.
وی همچنین در بخش دیگری از سخنانش از بهبود شاخص های بهداشتی سراوان با وجود مجاورت با کشورهای افغانستان و پاکستان خبر داد و گفت: با وجود همسایگی سراوان با کشورهای افغانستان و پاکستان،هیچ شاخصی در دو حوزه بهداشت و درمان از متوسط جهانی پایین تر نیست.
وی افزود: بعضی از شاخص ها حتی در مقایسه با کشورهای توسعه یافته رقم بالاتری است و شاخص هایی همچون شاخص مرگ مادران باردار و مرگ کودکان زیر ۵ سال با وجود اینکه ۱۰ درصد موالید کشور متعلق به این استان است خوشبختانه آمار کاهشی افتخارآمیزی را به خود اختصاص داده است.
دکتر سعید مساعد سرپرست شبکه بهداشت و درمان سراوان نیز گفت: راه اندازی دانشکده علوم پزشکی در سراوان می تواند راهی به سوی پذیرش دانشجویان بومی و تامین نیاز بیمارستان های منطقه توسط کادر درمان بومی باشد.
مهندس مجتبی شجاعی فرماندار سراوان با بیان اینکه پروژه های بسیار خوبی در دولت شهید رئیسی به سرانجام رسید افزود: این شهرستان نیازمند نگاه ویژه ای بخصوص در زمینه تامین نیروی انسانی در بیمارستان ها، توجه به زیرساخت ها، تجهیز و نوسازی برخی بخش ها، تامین مسکن جهت ماندگاری نیرو در منطقه می باشد.
وی ضمن تشکر بابت پیگیری راه اندازی دانشکده علوم پزشکی در سراوان گفت: راه اندازی آزمایشگاه،راه اندازی بخش دیالیز و بهبود فضای سبز بیمارستان ایرانمهر در دستور کار قرار گیرد.
دکتر ملک فاضلی نماینده مردم سراوان در مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به اینکه رشد مناطق محروم به ویژه سیستان و بلوچستان مورد توجه نظام جمهوری اسلامی قرار داشته است بیان کرد: در ۴۰ سال گذشته هیچ متخصصی در بیمارستان سراوان حضور نداشت و ۶۰ درصد مراکز بهداشت خالی از پزشک بود.
وی افزود: این در حالیست که در حال حاضر تمام مراکز خدمات جامع سلامت دارای پزشک است و این ثمره مدیریت صحیح و پیگیری های فراوان نظام سلامت است.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان