بهره برداری از دو خانه بهداشت به همت خیرین بنیاد هاسب در سراوان
خانه های بهداشت دهان و محله وکیلی سراوان با حضور دکتر واعظ مهدوی مدیر عامل بنیاد خیریه هاسب به بهره برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی- دکتر علی اصغر عربشاهی رئیس مرکز بهداشت سراوان در این باره گفت: تامین اعتبار این پروژه ها به میزان بالغ بر 25 میلیارد ریال توسط بنیاد خیریه هاسب انجام شد.
وی افزود: خانه های بهداشت اولین واحد ارائه دهنده خدمات بهداشتی به جمعیت روستائی محسوب می شوند و یکی از مهمترین سطوح در زنجیره خدمات بهداشتی هستند.
وی با اشاره به اینکه با بهره برداری از این خانه های بهداشت 4 بهورز مشغول به کار شدند ادامه داد: دو خانه بهداشت دهان و محله وکیلی به جمعیتی بالغ بر ۲۵۰۰ نفر خدمات ارائه می دهند.
دکتر عربشاهی ضمن قدردانی از بنیاد خیریه هاسب که دست یاری نظام سلامت را به گرمی فشرد از خیرین سلامت که در منطقه سراوان بزرگ، همراهی شایسته ای با بخش های بهداشت و درمان داشته اند تشکر کرد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان