بررسی بازدیدهای محیطی کارشناسان مرکز بهداشت زاهدان توسط دکتر حبیب غزنوی با حضور در یکی از قنادیهای سطح شهر زاهدان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با حضور در یکی از قنادی های شهر زاهدان، به پایش نظارت های بهداشتی بازرسان بهداشت محیط پرداخت
.jpeg)
به گزارش روابط عمومی _ دکتر حبیب غزنوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: رعایت نشدن شرایط نگهداری استاندارد مواد غذایی از سوی متصدیان تهیه و توزیع مواد غذایی، می تواند سلامت شهروندان با خطر مواجه کند.
وی ادامه داد: حفظ و ارتقاء شاخصهای حوزه سلامت عمومی بدون اجرای نظارتهای دقیق بهداشتی و اموزش شیوه نامه ها به صاحبان و کارکنان مراکزتهیه و توزیع مواد غذایی امکان پذیر نمی باشد.
دکتر غزنوی گفت: خوشبختانه امسال با روند رو به رشد استفاده از تجهیزات به روز و دقیق در سنجش بهداشت و سلامت مواد غذایی و محیط کار در رستورانها، قنادیها و مراکز تهیه آش و حلیم ماه مبارک رمضان روبرو هستیم.
وی در ادامه عنوان کرد: از مجموعه کارشناسان متعهد بهداشت محیط که در روزهای نوروز و ماه مبارک در قالب طرح سلامت نوروزی در حراست از حوزه سلامت عمومی نقشی ارزنده ایفا مینمایند تقدیر و قدردانی می کنم.
دکتر غزنوی همچنین از مرکز جامع سلامت، پایگاه سلامت و تسهیلات زایمانی عمار یاسر در حاشیه شهر زاهدان و بیمارستان بوعلی در هفتمین روز از سال جدید بازدید کرد و ضمن خدا قوت و بازدید از این مرکز با پزشک و کارکنان این مرکز، نحوه ارائه خدمت به مراجعان و جمعیت تحت پوشش گفتگو کرد.
دکتر مهدی زنگنه معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز در بازدید رئیس دانشگاه از تسهیلات زایمانی عمار یاسر گفت: در حال حاضر 4 مرکز تسهیلات زایمانی شهری و 2 مرکز تسهیلات زایمانی روستایی در زاهدان فعال است.
وی ادامه داد: از ابتدای سال جاری تاکنون 25 زایمان در مراکز تسهیلات زایمانی عمار یاسر زاهدان انجام شده است.
به گفته دکتر زنگنه در سال گذشته در مجموع 1242 زایمان در این مرکز انجام شده است.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان