از ابتدای اجرای پویش ملی سلامت بیش از 58 هزار نفر در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان غربالگری شده اند
در راستای اجرای پویش ملی سلامت که از ۲۰ آبان ماه آغاز شده تاکنون 58 هزار و 14 نفر در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان غربالگری شده اند

به گزارش روابط عمومی _ دکتر حبیب غزنوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: هدف از اجرای این پویش شناسایی و کنترل بیماری دیابت و فشار خون بالا است، در صورتی که این بیماریها در مراحل ابتدایی تشخیص داده شود، کنترل و درمان آن بهتر انجام میشود.
وی ادامه داد: از این تعداد، ۵۵۴ نفر مشکوک به فشارخون بالا، ۲۳۲ نفر مشکوک به دیابت شناسایی شده اند که جهت تشخیص به پزشک ارجاع شده اند.
به گفته دکتر غزنوی جمعیت گروه هدف در پویش ملی سلامت در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان 964 هزار و 83 نفر است.
وی گفت: تغییر سبک زندگی از دلایل اصلی افزایش بیماری های غیرواگیر از جمله فشارخون بالا، سرطان، بیماری های قلبی و دیابت است.
دکتر غزنوی افزود: برای پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر، تغییر سبک زندگی همچون کاهش مصرف غذاهای آماده پرچرب، شیرین و شور، انجام فعالیت بدنی روزانه به مدت ۳۰ دقیقه و پرهیز از مصرف دخانیات و الکل، بسیار کمک کننده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: بیماریابی فشارخون بالا و دیابت در راستای اجرای پویش ملی سلامت در گروه سنی بالای ۱۸ سال در کلیه واحدهای بهداشتی به صورت رایگان تا 20 دی ماه 1402 انجام می شود.
وی گفت: با توجه به فرصت باقیمانده، از تمام افراد ۱۸ سال به بالاتر تقاضا داریم به منظور پیشگیری از ابتلا به دیابت و فشارخون بالا و تشخیص به موقع، جهت انجام غربالگری به کلیه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه های سلامت و تیم های سیار مراجعه کنند تا از وضعیت ابتلا به بیماری دیابت و پر فشاری خون مطلع شوند.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
comment