آغاز اجرای طرح رتبه بندی واحد های تولیدی مواد غذایی ،آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی (prps)در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
طرح رتبه بندی واحدهای تولیدی مواد غذایی ،آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی(prps) در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان توسط کارشناسان غذا و دارو در حال اجرا است.

به گزارش روابط عمومی _دکتر مصطفی صالحی زاده سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه گفت: در راستای اجرای ارزیابی برنامه های پیش نیازی (prps) و بر اساس آیین نامه اجرای رتبه بندی واحدهای تولیدی مواد غذایی، آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی از طریق سامانه بازرسی (AUDIT)، کارشناسان ناظر معاونت غذا و دارو، طی ماموریت های عملیاتی و ارزیابی واحد های تولیدی بر اساس شاخص هایی مانند امکانات ذخیره سازی، تجهیزات آزمایشگاهی، موازین بهداشتی، کیفیت و…به صورت بر خط در حال اجرای این طرح بوده وبرای رتبه بندی واحد های تولیدی را مورد ارزیابی قرار میدهند.
دکتر صالحی زاده گفت: پس از انجام ارزیابی در صورت مشاهده وثبت هرگونه عدم انطباق، مراتب به صورت کتبی با ذکر مهلت اقدام به واحد تولیدی اعلام می گردد که مدت زمانه پروانه ساخت بر اساس امتیاز برنامه های پیش نیازی (Prps)می باشد.
وی افزود: در این طرح ۴۱ واحد تولیدی خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی مورد ارزیابی کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه قرار خواهند گرفت .
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان