معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان؛
مصرف نان کامل و پیشگیری از برخی سرطان ها
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: مصرف نان کامل در جلوگیری از ابتلا به برخی بیماری های غیرواگیر از جمله برخی سرطان ها تاثیر بسزایی دارد.

به گزارش روابط عمومی- دکتر مصطفی صالحی زاده، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: بیماری های غیرواگیر عامل اصلی مرگ و میر در جهان است و مطالعات نشان می دهد که مصرف غلات کامل به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم، می تواند موجب کاهش احتمال ابتلا به بیماری های مزمن غیرواگیر از قبیل مشکلات قلبی عروقی، اختلالات متابولیک، چاقی، کم خونی، دیابت نوع 2 و برخی سرطان ها شود.
وی ادامه داد: غلات کامل با توجه به اینکه دارای فیبر، منیزیم، برخی ویتامین ها، آنتی اکسیدن و.... می باشد، می تواند برای حفظ سلامت بدن سودمند باشد.
دکتر صالحی زاده، مصرف نان سبوس دار، بجای نان تهیه شده از آرد سفید را به عنوان راهکاری برای حفظ وزن در محدوده مناسب برشمرد و افزود: سبوس موجود در آرد و نان کامل با کاهش جذب مواد قندی و چربی در دستگاه گوارش از احتمال ابتلاء به اضافه وزن، چاقی، دیابت و بیماری های قلبی و عروقی جلوگیری می کند.
وی گفت: در همین راستا معاونت غذا و دارو به همراه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، بررسی راهکارهای تولید آرد کامل و اقدامات فرهنگی با کمک سایر بخش های دولتی و خصوصی به منظور افزایش مصرف نان کامل را در اولویت برنامه ها و اهداف خود در سال جاری قرار داده است.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان