حمایت معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از سرمایهگذاری در صنایع غذایی و آشامیدنی در سال سرمایهگذاری برای تولید
معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در راستای تحقق شعار سال ۱۴۰۴ با عنوان سرمایهگذاری برای تولید، از سرمایهگذاران در حوزه تولید مواد غذایی و آشامیدنی حمایت می کند.
_crop.jpeg)
به گزارش روابط عمومی- مهندس سعید کلانتری، مدیر نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، با اشاره به اهمیت توسعه زیرساختهای تولید در حوزه غذا و نوشیدنی گفت: معاونت غذا و دارو آمادگی دارد با همراهی با تولید کنندگان مسیر سرمایهگذاری در این حوزه راهبردی را هموار کند.
وی گفت:در حال حاضر حدود ۵۵ واحد تولیدی فعال در قالب کارخانه، کارگاه و مشاغل خانگی تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان فعالیت دارند و با توجه به ظرفیت جمعیتی استان، مزیتهای مرزی، نزدیکی به بازارهای صادراتی و نیاز رو به رشد به محصولات غذایی استاندارد، صنایع غذایی و آشامیدنی یکی از سودآورترین حوزهها برای سرمایهگذاری در منطقه بهشمار میروند.
مهندس کلانتری تأکید کرد: از تمامی سرمایهگذاران، کارآفرینان و تولیدکنندگان دعوت میکنیم با ورود به حوزه صنایع غذایی و آشامیدنی، از حمایتهای فنی، نظارتی و تسهیلگرانه معاونت غذا و دارو بهرهمند شوند و بدون شک توسعه تولید در این بخش، نقشی مؤثر در ارتقاء سلامت جامعه، افزایش اشتغال و رونق اقتصادی استان خواهد داشت.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان