آغاز توزیع انواع نان کامل در فروشگاه های شهرستان زاهدان
نان های تست و ساندویچی بر پایه آرد کامل تولید شده در واحد تولیدی داخل استان، در فروشگاه های سطح شهرستان زاهدان توزیع شد.
به گزارش روابط عمومی _ دکتر مصطفی صالحی زاده، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: مصرف نان کامل سبوس دار نسبت به سایر نانها میزان بیشتری از ویتامینها و فیبر مورد نیاز بدن را تامین کرده و باعث بهبود کیفیت تغذیه مردم می گردد.
وی ادامه داد: مصرف نان کامل به کاهش کلسترول، پیشگیری از ابتلا به سرطان ها، کاهش خطر سکته های قلبی، کاهش خطر بیماری های قلبی-عروقی، کاهش دیابت نوع 2، کاهش چاقی و کاهش خطر مرگ و میر کمک می کند.
ایشان افزود: نان کامل به دلیل وجود آنتی اکسیدان ها، فیبر، سبوس و ویتامین های گروه ب، از بیماری های دیابت، فشار خون بالا، بیماری های قلبی عروقی، و انواع سرطان ها پیشگیری می کند.
دکتر صالحی زاده گفت: در راستای سلامت و بهبود کیفیت تغذیه شهروندان زاهدانی، نان های تست و ساندویچی بر پایه آرد کامل (تولید شده در کارخانه نان و شیرینی روز هامون کرامت) در محل های زیر توزیع گردید و همشهریان عزیز می توانند برای تهیه این نان ها به این فروشگاه ها مراجعه نمایند.
هایپر تهران، ونک بهشتی۹
دامدوشان، امیرالمومنین روبروی بانک شهر
سوپر طهران، تقاطع فرخی و ویلا
هایپر امیر، تقاطع نصر و شورا
سوپر پیمان، بزرگمهر ۱۶
اول مارکت، دانشگاه ۳
ارزان سرای هاتف، دانش ۳
هایپر هفت ستاره، تقاطع قدس و جام جم
سوپر ۷۲۴، دانشگاه ۴۵
سوپر خلیل، خ مصطفی خمینی نبش رزمجو
سوپر هادی، اول بزرگمهر
مهرداد مارکت، خ دانشجو
لبنیات سوگل، خ مصطفی خمینی بین خرمشهر و مزاری
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان