گوشت را ۲۴ ساعت پس از نگهداری در یخچال مصرف کنید
جهت جلوگیری از سرایت بیماری تب کریمه کنگو به انسان، گوشت دام ذبح شده را بمدت 24 ساعت در دمای 4-0 قرار دهید

به گزارش روابط عمومی _ دکتر مهدی زنگنه معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: با توجه به شیوع تب کریمه کنگو، ذبح دام در کشتارگاه انجام شود و تا ۲۴ ساعت گوشت و لاشه دام در یخچال نگهداری شود.
وی ادامه داد: تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی بوده که قابل انتقال بین انسان و دام است و عامل بیماری ویروسی است که توسط گزش کنه آلوده یا از طریق تماس انسان با خون و بافتهای دام آلوده در زمان کشتار دام به انسان منتقل میشود.
دکتر زنگنه افزود: علائم بیماری تب کریمه کنگو شامل تب، سردرد شدید، درد شدید در ناحیه پشت و کمر، تهوع و استفراغ، اسهال و درد شکم و است.
وی عنوان کرد: با توجه به آنکه ویروس در برابر حرارت حساس است؛ بنابراین به افراد توصیه می شود که از مصرف جگر خام و نیم پخته خودداری کنند.
وی ادامه داد: از ابتدای سال جاری تا کنون 4 بیمار مبتلا به تب کریمه کنگو در زاهدان شناسایی شده اند که متاسفانه یک بیمار به دلیل مراجعه دیر هنگام فوت شده است.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان