معاون بهداشتی دانشگاه خبر داد:
آغاز طرح مطالعاتی سنجش پایداری نظام تغذیه در مناطق روستایی شهرستان زاهدان
به منظور بررسی علل ناامنی غذایی در استان، طرح مطالعاتی سنجش پایداری نظام تغذیه در مناطق روستایی شهرستان زاهدان بامشارکت اساتید دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و گروه تغذیه دانشگاه زاهدان و بهورزان زاهدان آغاز گردید.
شفاف شدن فرایندهای مالی و بهینه سازی عملکردها با الکترونیکی شدن اسناد بیمارستانی
به زودی با الکترونیکی شدن ارسال پرونده های بیماران به بیمه سلامت، فرایندهای مالی و عملکردها بهینه شده و در نتیجه کیفیت خدمات ارتقاء می یابد.
در آستانه سوم شعبان و "روز پاسدار" برگزار شد؛
نشست صمیمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با مسئولین بهداشت و درمان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در جنوب شرق کشور
به مناسبت سوم شعبان و روز پاسدار فرمانده بهداری رزمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در جنوب شرق کشور به اتفاق رئیس و جمعی از مسئولین بیمارستان نبی اکرم(ص) زاهدان با دکتر سید محمد هاشمی شهری دیدار کردند.
افزایش کاربری کارت های دانشجوئی در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان،
به زودی کارت سلف سرویس دانشجوئی حذف می شود
دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به زودی از طریق کارت دانشجوئی می توانند خدمات سلف سرویس را نیز دریافت کنند.
سنجش میزان "مطابقت عمل و عملکرد" با اهداف، برنامه ها، دستورالعمل ها و ضوابط از وظایف اصلی واحد بازرسی،ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه است
به گفته مدیر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برنامه های بازرسی مستمر، دوره ای و یا موردی از واحدهای تابعه دانشگاه برای سنجش میزان "مطابقت عمل و عملکرد" همکاران با اهداف، برنامه ها، دستورالعمل ها و ضوابط و شاخص های مورد ارزیابی دستگاه را از وظایف واحد بازرسی،ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه است.
نشست مشترک معاون بهداشت دانشگاه با مدیرکل بیمه سلامت استان:
مداخله جدی در زمینه آسیب شناسی دلایل کاهش کسورات بیمه ای بهداشت ودرمان
در نشست مشترک معاون بهداشتی دانشگاه با مدیر کل جدید بیمه سلامت استان بر تعامل جدی حوزه سلامت و بیمه سلامت بر کاهش کسورات بیمارستانی تاکید گردید.
مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت:
از مصرف قارچ های خود رو خودداری کنید
مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با صدور اطلاعیه ای، در زمینه مصرف قارچ های خود رو در طبیعت، هشدار مجدد داد.
انجام 12 عمل جراحی قلب اورژانسی در بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) زاهدان در تعطیلات نوروز
اعمال جراحی اورژانسی قلب ارتباط مستقیمی با حفظ جان بیمار از مرگ دارد و به همین سبب امسال این بخش در طول تعطیلات کاملا فعال بود.
در نخستین نشست تخصصی مدیران حوزه بهداشت در سال جدید مطرح شد؛
تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر توجه بیشتر به شهرستان های تازه تاسیس استان
شهرستان های تازه تاسیس نیازها و مسائل ویژه ای دارند و لازم است تا این موضوع مورد توجه مدیران و مسئولین حوزه های بهداشت و درمان قرار گیرد.
پیام تبریک معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مناسبت روز جهانی بهداشت
۷ آوریل برابر با ۱۸ فروردین روز جهانی بهداشت را به تمام تلاشگران عرصه سلامت که با همت شبانهروزی خدمت به جامعه را برگزیدهاند، تبریک عرض می نمایم.