پلمپ 5 واحد صنفی به دلیل عدم رعایت دستورالعمل های بهداشتی در سراوان
5 واحد صنفی تهیه و توزیع موارد غذایی در شهرستان سراوان به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی پلمپ شدند

پلمپ 5 واحد صنفی به دلیل عدم رعایت دستورالعمل های بهداشتی در سراوان
5 واحد صنفی تهیه و توزیع موارد غذایی در شهرستان سراوان به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی پلمپ شدند
مسئول واحد بهداشت محيط مركز بهداشت سراوان با بیان اینکه با متخلفان بهداشتي برخورد جدي صورت ميگيرد گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۰ تعداد 3 هزار و 634 بازرسی از سطح مراکز تهیه وتوزیع واماکن عمومی توسط بازرسین این شهرستان انجام شده که بر همین اساس ۹ پرونده متخلف به مراجع قضایی ارجاع و ۵مکان کسب پلمب گردید
مهندس عنايت الله حسین بر ادامه داد: همچنین تعداد ۱۱ نمونه مواد غذایی جهت انجام آزمونهای لازم نمونه برداری و۴۸۰۰ کیلوگرم مواد غذایی غیر قابل مصرف جمعآوری و معدوم گردید.
وی ادامه داد: درخواست ما از شهروندان گرامی این است که در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با سامانه 190 تماس گرفته تا همکاران ما در اسرع وقت موضوع را بررسی قرار داده و با افراد متخلف برخورد قانوني صورت گيرد
روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی زاهدان
باران زهی، نظری
comment