برقراری ارتباط سامانه جامع تشکیلات دانشگاه با سامانه ملی مدیریت ساختار سازمان اداری و استخدامی کشور

برقراری ارتباط سامانه جامع تشکیلات دانشگاه با سامانه ملی مدیریت ساختار سازمان اداری و استخدامی کشور
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان اینکه یکی از مهمترین وظایف مدیریت توسعه و تحول اداری دانشگاه ثبت تشکیلات مصوب سازمانی در سامانه جامع تشکیلات می باشد گفت: سامانه مذکور از ابتدای سال 1390 راه اندازی شده و مدیریت یاد شده موظف است کلیه تغییرات ساختاری در حوزه های مختلف ستادی،بیمارستان ها،مراکز بهداشتی،شبکه ها،دانشکده ها،مراکز تحقیقاتی و...را در چارچوب استاندارد ها ،شاخص ها و الگوهای تعریف شده وزارتی در سامانه یاد شده ثبت و بروزرسانی نماید.
دکتر مجید یوسفی مقدم ادامه داد: از سویی مهم ترین وظیفه مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری وزارت متبوع نیز نظارت دقیق بر ساختار کلیه واحدهای جدیدالتاسیس و توسعه یافته و تشکیلات تفصیلی آنها،افزایش و یا کاهش پستهای سازمانی ، حذف یا ایجاد واحد و ردیف سازمانی می باشد و می بایست تمامی این تغییرات پس از طی فرایندهای قانونی از طریق سامانه موصوف به سامانه ملی مدیریت ساختار سازمان اداری و استخدامی ارسال تا زمینه برقراری ارتباط دو سویه فراهم گرددومقرر شده منبعد صدور کلیه مجوزهای استخدامی و برنامه ریزی برای جذب نیرو در چارچوب ردیفهای بلاتصدی مندرج در سامانه مذکور صورت پذیرد.
وی ادامه داد: بر همین اساس پس از گذشت حدوددو سال تلاش همه جانبه همکاران مدیریت توسعه و تحول بویژه گروه مهندسی سازمان و کارشناس ITدر زمینه ثبت و بروز رسانی تمامی واحد های مصوب و تشکیلات تفصیلی دانشگاه به همراه رفع تمامی مغایرت ها، در نهایت باستناد نامه شماره 212/14/د مورخ 15/1/1400 مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری وزارت متبوع این مهم از سوی سازمان اداری و استخدامی کشور مورد تایید نهایی قرار گرفت و بر این اساس تمامی واحد ها و پست های مصوب سازمانی حال حاضر دانشگاه با کلیه تغییرات آن در سامانه ملی مدیریت ساختار سازمان اداری و استخدامی کشور بارگذاری شده است
وی افزود: این موفقیت چشمگیر را در سال جدیدبه ریاست ، معاونین،اعضا هیات علمی و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تبریک عرض نمایم.
روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
تنظیم کننده : نظری
comment