اخبار > آگهي ثبت‌نام كانديداهاي هيئت ‌مديره چهارمین دوره انتخابات سازمان نظام پرستاري جمهوري اسلامي ايران

آگهي ثبت‌نام كانديداهاي هيئت ‌مديره پنجمین دوره انتخابات

سازمان نظام پرستاري جمهوري اسلامي ايران

ستاد اجرايي مركزي پنجمین دوره انتخابات سازمان نظام پرستاري جمهوري اسلامي ايران در اطلاعیه ای اعلام کرد؛

بدين‌وسيله به اطلاع تمامی كادر پرستاري مشمول ماده 16 قانون سازمان نظام پرستاري مي‌رساند، پنجمین دوره انتخابات هیئت مدیره های سازمان نظام پرستاري در تاريخ ۹۸/۰۴/۲۱ به طور هم‌ زمان در سراسر كشور برگزار خواهد شد، لذا متقاضيان ثبت‌نام در هيئت مديره شهرستان‌هاي واجد شرايط مي‌توانند از تاريخ ۹۸/۰۲/۱۱ لغايت ۹۸/۰۲/۲۴  با توجه به شرايط ذيل و در دست داشتن مدارك لازم به ستادها / هیئت های اجرائي انتخابات شهرستان‌هاي خود مراجعه و ثبت نام نمايند.

شرايط انتخاب شوندگان هيئت مديره سازمان نظام پرستاري شهرستان‌ها به شرح ذيل مي‌باشد:

1ـ عضويت در سازمان نظام پرستاري به صورت معتبر و به تاريخ روز و با ارائه كارت عضويت در سازمان كه در كل كشور يكنواخت و داراي شماره نظام پرستاري و صادره از سازمان مركزي مي‌باشد.

2ـ عدم سابقه محكوميت كه منجر به محروميت از حقوق اجتماعي باشد.

3- عدم سابقه محكوميت از هيات‌هاي رسيدگي به تخلفات سازمان نظام پرستاري كه منجر به محروميت از عضويت در سازمان نظام پرستاري باشد.

4ـ داشتن حداقل سه سال سابقه سكونت يا اشتغال در حوزه انتخابيه

5ـ عدم تجاهر به فسق و نداشتن فساد اخلاقي و مالي

6ـ التزام عملي به اسلام و پايبندي به قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران

تبصره: ضمناً اقليت‌هاي ديني شناخته شده در قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران كه تابع احكام دين اعتقادي خود مي‌باشند، مشروط به اينكه تجاهر به نقض احكام اسلامي را ننمايند.

7ـ عدم عضويت در هيئت‌هاي نظارت و اجرايي.

مدارك لازم جهت ثبت ‌نام داوطلبين در هيئت‌مديره‌ها:

1ـ فتوكپي شناسنامه (تمام صفحات دو نسخه)

2ـ 6 قطعه عكس 4×3

3ـ تصوير كارت عضويت معتبردر سازمان كه برابر اصل شده باشد.

4ـ گواهي مبني بر سه سال سابقه سكونت يا اشتغال در حوزه انتخابيه به تأييد سازمان نظام پرستاري شهرستان مربوطه (در شهرستان‌هايي كه تاكنون نظام پرستاري نداشته‌اند به تأييد شبكه بهداشت و درمان شهرستان مربوطه).

5- تكميل فرم ثبت نام داوطلبين

محل ثبت نام

ثبت نام تمامی داوطلبین فقط از طریق اخذ مدرک اسکن شده از تاریخ 11/2/98 لغایت 24/2/98 بوده و قابل تمدید نمی باشد و در ستاد اجرائی دانشگاه مستقر در دفتر پرستاری این معاونت انجام می گردد.

در صورت هرگونه سوال در خصوص پنجمین دوره  انتخابات نظام پرستاری با دفتر پرستاری دانشگاه  سرکار خانم شهرکی به شماره 05433294395  ارتباط برقرار گردد.

روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

٢١٧٩٣ - 1398/02/08

مصرف نا منظم دارو و عدم تبعیت بیمار از دستور مصرف دارو؛ از علل اصلي ناکامی در درمان فشارخون بالا
اعضای هیئت مدیره و بازرسان مجمع بازنشستگان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در انتخاباتی با حضور همکاران مشخص شدند.
توجه به اصول اقتصاد مقاومتی در فعالیت های مالی و اداری حوزه سلامت ضرورت دارد
فراخوان چهارمین جشنواره بانوان کارآفرین برگزیده و آینده پژوه ایرانی
فراخوان معرفی فرایندهای آموزشی به جشنواره شهید مطهری
طراحی مداخلات درمانی برای بیماران فشار خون بالا از مهمترین اهداف نظام سلامت است.
مقاومت و عدم رضایت به اعزام، برخی از مادران باردار مناطق روستایی سراوان، مهمترین تهدید سلامت
ظرفیت درمانی شهرستان سراوان به 350 تخت بستری افزایش پیدا می کند
اقدام خداپسندانه متخصص رادیولوژی بیمارستان دارالشفاء میرجاوه و انجام سونوگرافی برای مادران باردار منطقه ریگ ملک
افزایش ضخامت عضله قلب و تاثیر منفی در عملکرد طبیعی قلب از عوارض فشار خون بالا
تقدیر از نقش دانشگاه علوم‌پزشکی زاهدان در کاهش آسیب های اجتماعی
با تلاش و پی گیری 18 ساعته، بالاخره مادر باردار برای اعزام به بیمارستان رضایت داد
کمپین من فشار خون خود را می دانم...گامی در مسیر مشارکت مردم در طرح بسیج ملی کنترل فشار خون
سنجش فشار خون کافی نیست، کنترل عوارض فشار خون هدف ماست.
معرفی دو واحد عطاری متخلف عرضه کننده قرص برنج به مراجع قضایی
مسئول خدمات بیمارستان دارالشفاء میرجاوه تنها نماینده استان در کلاس پیش فصل داوران لیگ برتر فوتسال کشور
فشار خون، آغاز شصت سالگی را برایم با درد و رنج همراه ساخت
در مسابقات والیبال جام رمضان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تیم های معاونت فرهنگی و امور دانشجوئی و معاونت توسعه و مدیریت منابع به ترتیب مقام های اول مسابقات والیبال بانوان و آقایان را کسب کردند.
مراجعه هزار و 500 نفر به بیمارستان ها و مراکز درمانی شهرهای زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برای انجام غربالگری پرفشاری خون
شناسایی 36 بیمار بی اطلاع از فشار خون در پایگاههای فرودگاه و بیمارستان خاتم الانبیاء زاهدان