اخبار > تقدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از مدیر کل صدا و سیمای استان به سبب مشارکت فعالانه در تهیه و پخش برنامه های سلامت محور

خبـــــر

پیش از ظهر امروز در نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و جمعی از فعالان نظام سلامت در استان با مدیرکل و معاونین صدا و سیمای مرکز استان، از مشارکت موثر رسانه ملی در تولید و پخش برنامه های سلامت محور در استان قدردانی شد.
به گزارش روابط عمومی- دکتر سید محمد هاشمی شهری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان این نشست اظهار داشت: مشارکت مردم ، سازمانها و نهادها در ارتقای شاخص های سلامت از اصول اساسی نظام های سلامت دنیاست ودر این زمینه خوشبختانه صدا وسیمای استان نقش واقعی خود را ایفاء نموده است.
وی افزود: در هیچ جامعه ای و در هیچ برنامه ای به نتایج مطلوب دست پیدا نخواهیم کرد مگر اینکه از تمام پتانسیل ها برای رسیدن به اهداف بهره مند گردیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: افزایش و شیوع بیماریهای غیر واگیر از قبیل دیابت، فشار خون، سلامت روان از معضلات نظام سلامت کشور و استان سیستان وبلوچستان است، که دست اندرکاران رسانه ملی می توانند با مشارکت حوزه سلامت در زمینه اطلاع رسانی برنامه های آموزشی، تغییر سبک والگوهای زندگی، خودمراقبتی و ارتقای سواد سلامت مردم گامهای اساسی بردارند.
وی اضافه کرد: از ابتدای طرح بسیج ملی کنترل فشار خون حدود 120 هزار نفر از مردم مورد غربالگری فشار خون قرار گرفته اند و بیش از 8663 نفر دارای فشار خون بالا در ایستگاههای مستقر در مرکز استان وشهرستانهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شناسایی شده اند.
مدیر کل صدا و سیمای مرکز استان نیز در این نشست گفت: ارتقاء کیفی و مردم پسندی برنامه های صدا و سیمای مرکز استان در برنامه های پزشکی و سلامت، نشات گرفته از حضورفعالانه خانواده بهداشت و درمان استان در این برنامه هاست.
وی افزود: بر اساس ارزیابی واحد تحقیقات این اداره کل، 85 درصد از هم استانی ها بیننده و شنونده تولیدات رسانه ملی در استان هستند و این تعداد 95 درصد به صداقت در برنامه های پخش شده اطمینان کامل دارند.
وی افزود: این درصد بالای اطمینان برای ما بسیار ارزشمند و قابل احترام است و مسئولیت ما را برای ارتقاء کمی و کیفی برنامه ها و تولیدات افزایش می دهد.
وی با اشاره به اهتمام صدا و سیمای مرکز استان به تولید برنامه های سلامت محور تصریح کرد: فرهنگسازی در جامعه باید به گونه ای صورت پذیرد که در انجام برنامه هایی مانند "بسیج ملی کنترل پرفشاری خون" که نقش بسیار مهمی در سالم تر ماندن مردم خواهد داشت، سازمان ها، نهاد ها و ارگان ها برای همکاری با نظام سلامت، بدون دعوت به همکاری پیشگام شوند.
دکتر سید مهدی طباطبایی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ضمن تقدیر از دست اندرکاران رسانه ملی و با اشاره به هفته بدون دخانیات اظهار داشت: سالیانه در جهان 8 میلیون مرگ به علت مصرف دخانیات اتفاق می افتد که لازمه کاهش مصرف دخانیات ارتقای فرهنگ عمومی است.
وی افزود: با مصرف دخانیات سلامت کودکان را به مخاطره می اندازیم زیرا سالیانه 650 هزار کودک در اثر مواجهه با دخانیات در جهان جان خو د را از دست میدهند
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به اینکه در استان سیستان و بلوچستان 17 درصد بانوان قلیان مصرف می کنند از مدیران رسانه ملی در خواست کرد تا در زمینه ترویج فرهنگ عمومی کاهش مصرف دخانیات، بیش از پیش با حوزه سلامت همگام شوند.
معاون کل صدا و سیمای مرکز استان هم با بیان اینکه خوشبختانه بر اساس بررسی های صورت گرفته، استقبال هم استانی ها از پخش برنامه های سلامت محور، قابل توجه است گفت: این امر نشان دهنده افزایش تمایل مردم برای دانستن و ارتقاء سواد سلامت می باشد.
دکتر محمد شهرکی نیز در این نشست تصریح کرد: سال گذشته با توجه به نیاز سنجی مردمی صورت گرفته، 5 هزار و 951 دقیقه در رادیو و هزار و 420 دقیقه در حوزه تولید سیما و 101 دقیقه در بخش های خبری در خصوص مسائل بهداشت و سلامت برنامه تولید شد.
وی ادامه داد: از ابتدای امسال نیز 565 دقیقه برنامه رادیویی و هزار و 365 دقیقه برنامه تولید سیما و 39 دقیقه گزارش خبری تلویزیونی پخش شده است.
وی با تاکید بر اینکه در صدا و سیمای مرکز استان به دنبال افزایش دانائی سلامت محور هستیم تصریح کرد: خوشبختانه صدا و سیمای مرکز استان، با نهایت تعامل با نظام سلامت و با هدف افزایش آگاهی بخشی به مردم در راستای ارتقاء وضعیت سلامت در جامعه خدمت می کند.
گفتنی است: این نشست در دفتر مدیر کل صدا و سیمای مرکز استان برگزار شد.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

تهیه و تنظیم: مهدیه کیخوایی

.

٢٢٥٤٢ - 1398/03/28

اعتماد متقابل میان خدمت گیرندگان و خدمت دهندگان از سرمایه های ارزشمند اجتماعی است
صیانت از حقوق شهروندی و تکریم ارباب و رجوع با استقرار میز خدمت در ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
مدارک ، زمان و مکان ثبت نام برای کلیه پذیرفته شدگان چهل و ششمین دوره آزمون دستیاری پزشکی
پرداخت بیش از 19 میلیارد ریال مساعدت داروئی به بیماران خاص و صعب العلاج سیستان و بلوچستان
اعلام اسامی برندگان مسابقه فرهنگی دهه کرامت
بکار گیری هرگونه نیروی شرکتی بدون انجام مراحل گزینش غیرقانونی است
امکان تعیین نوع ماهی بکار رفته در کنسروهای ماهی با راه اندازی بخش آنالیز مولکولی در معاونت غذا وداروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
توزیع سبدهای غذایی به ارزش 300 میلیون ریال در بین خانوارهای آسیب پذیر تغذیه ای و نیازمند
معاون فرهنگی و امور دانشجوئی در مراسم افتتاحیه طرح ضیافت اندیشه:
ماموریت شبانه با هدف نجات جان مادر باردار و نوزاد؛ لبخند زندگی بر لبان نوزاد در آمبولانس اورژانس 115
هیئت تیراندازی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان میزبان اولین دوره مسابقات تیراندازی پایگاه های بسیج ادارات زاهدان
واحدهای صنفی طرح صیانت از حقوق شهروندی را جدی بگیرند ...زنجیره نظارت های بهداشت محیطی با پلمپ 11 واحد صنفی در زاهدان، میرجاوه و سراوان در ماهی که گذشت.
تکمیل چرخه خدمات شهری مرتبط با سلامت و آسفالت مسیرهای منتهی به بیمارستان و مراکز خدمات جامع سلامت مطالبه حوزه سلامت از مسئولین میر جاوه
اجرای برنامه نظام پیشنهادات گامی مهم در ارتقاء بهره وری ، افزایش سلامت اداری و رضایتمندی ارباب رجوع
موارد بروز مرگ و میر ناشی از تب کریمه کنگو در استان سیستان و بلوچستان نصف متوسط کشوری است
برگزاری آزمون کارشناسی ارشد در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان