اخبار > مسئول خدمات بیمارستان دارالشفاء میرجاوه تنها نماینده استان در کلاس پیش فصل داوران لیگ برتر فوتسال کشور

خبـــر

مسئول خدمات بیمارستان دارالشفاء میرجاوه به عنوان تنها نماینده استان، به کلاس پیش فصل داوران لیگ برتر فوتسال کشور دعوت شد.
به گزارش روابط عمومی- دکتر مصطفی احمدی مقدم رئیس بیمارستان دارالشفاء میرجاوه گفت: آقای میلاد مستان مسئول خدمات این بیمارستان و یکی از داوران فوتسال استان است که بعنوان تنها نماینده استان برای شرکت در این کلاس ها به استان آذربایجان شرقی سفر می کند.
وی تصریح کرد: این همکار ورزشکار، مدت 10 سال وارد عرصه داوری فوتسال شده و در سه سال گذشته به عنوان داور لیگ برتر فوتسال کشور در حال فعالیت است.
وی ادامه داد: این کلاس ها در تاریخ 27 تا 29 خرداد ماه برگزار می شود.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

تهیه: عباس جهانتیغی/ تنظیم: مهدیه کیخوایی

٢٢٤٥٣ - 1398/03/23

تغییری مختصر در سبک والگوهای تغذیه ای مردم با کاهش 16 درصدی شاخص کم خونی
استانداردشدن تشکیلات تفصیلی واحدهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
تکنیک های آموزشی کارشناسان تغذیه با زبان های اصیل سیستانی و بلوچی الگوی کشوری است.
یک گام تا اخذ موافقت نهایی پذیرش دستیار تخصصی در پنج رشته تخصصی جدید در دانشکده دندانپزشکی زاهدان
افزایش دو برابری میزان تحقق برنامه عملیاتی معاونت فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در سال گذشته
ارتقاء مرتبه علمی یازده نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
کمک واحدهای صنفی به سلامت جوانان و نوجوانان سیستان و بلوچستان با پیوستن به پویش نم نم
اوج مشارکت مردمی و هماهنگی بین بخشی را در اجرای طرح ملی کنترل فشار خون تجربه کردیم
پیام قدردانی رئیس سازمان نظام پرستاری زاهدان و توابع از حضور پر شور کادر پرستاری در پنجمین دوره انتخابات
انتصاب جناب آقای دکتر شاهپور رحمانی به عنوان مشاور فن آوری اطلاعات و IT
اطلاعیه ویژه پذیرفته شدگان مرحله اول المپیاد سلامت
اجرای طرح سنجش سلامت کانون دانشجوئی سی پی آر مهرورزی و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به 80 نفر از ساکنان حاشیه شهر زاهدان
اعلام نتایج شمارش آراء انتخابات نظام پرستاری در سراوان
مدیر امور تحقیقات و فناوری دانشگاه؛
نتایج اولیه پنجمین دوره انتخابات نظام پرستاری در استان سیستان و بلوچستان حوزه زاهدان میرجاوه و خاش اعلام شد.
پیام تشکر دکتر سید محمد هاشمی شهری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از تمامی تلاشگرانی که در پنجمین دوره انتخابات نظام پرستاری مشارکت داشتند
بازدید نماینده مردم شریف زاهدان در مجلس شورای اسلامی و رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از روند برگزاری پنجمین دوره انتخابات سازمان نظام پرستاری ....فلسفه انتخابات نظام پرستاری انتخاب تاثیر گذارترین افراد، از میان بهترین هاست.
عدم رعایت بهداشت فردی و اصول ایمنی عامل ابتلای 5 نفر از دامداران شهرک دامداران زاهدان به تب کریمه کنگو (CCHF)
زنان بارداری که به دلیل عدم مراجعه مرتب به پزشک به زنان باردار پرخطر تبدیل می شوند.
افزایش تعداد مراجعات درمانی ناشی از زخم های دیابتی به بیمارستان بوعلی زاهدان / مبتلایان به دیابت، زخم ها را جدی بگیرند