اخبار > در مسابقات والیبال جام رمضان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تیم های معاونت فرهنگی و امور دانشجوئی و معاونت توسعه و مدیریت منابع به ترتیب مقام های اول مسابقات والیبال بانوان و آقایان را کسب کردند.

کسب مقام های اول مسابقات والیبال آقایان و بانوان جام رمضان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان توسط تیم های معاونت فرهنگی و امور دانشجوئی و معاونت توسعه و مدیریت منابع

به گزارش روابط عمومی- خانم فریده خمر سرپرست اداره رفاه و تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در این باره گفت: مسابقات والیبال آقایان با حضور 14 تیم شرکت کننده به صورت چهار گروه برگزار شد که پس از برگزاری 26 بازی در مرحله دوره ای از هر گروه دو تیم به مرحله بعد راه یافتند.

وی ادامه داد: تیمهای مرکز بهداشت زاهدان و مرکز بهداشت استان دیدارهای رده بندی و تیمهای بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) و معاونت فرهنگی و امور دانشجویی  دیدار فینال را برگزار کردند.

وی افزود: در مسابقات والیبال آقایان،  تیم معاونت فرهنگی و امور دانشجویی مقام اول بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) مقام دوم معاونت بهداشتی مقام سوم را کسب کردند..

سرپرست اداره رفاه و تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان  اضافه کرد: مسابقات والیبال بانوان نیز با حضور 5 تیم شرکت کننده به صورت حذفی برگزار شد  که  در پایان  تیم معاونت  توسعه مقام اول را کسب کرد .

مقام اول معاونت فرهنگی و امور دانشجویی

٢٢٤٤٧ - 1398/03/22

تغییری مختصر در سبک والگوهای تغذیه ای مردم با کاهش 16 درصدی شاخص کم خونی
استانداردشدن تشکیلات تفصیلی واحدهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
تکنیک های آموزشی کارشناسان تغذیه با زبان های اصیل سیستانی و بلوچی الگوی کشوری است.
یک گام تا اخذ موافقت نهایی پذیرش دستیار تخصصی در پنج رشته تخصصی جدید در دانشکده دندانپزشکی زاهدان
افزایش دو برابری میزان تحقق برنامه عملیاتی معاونت فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در سال گذشته
ارتقاء مرتبه علمی یازده نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
کمک واحدهای صنفی به سلامت جوانان و نوجوانان سیستان و بلوچستان با پیوستن به پویش نم نم
اوج مشارکت مردمی و هماهنگی بین بخشی را در اجرای طرح ملی کنترل فشار خون تجربه کردیم
پیام قدردانی رئیس سازمان نظام پرستاری زاهدان و توابع از حضور پر شور کادر پرستاری در پنجمین دوره انتخابات
انتصاب جناب آقای دکتر شاهپور رحمانی به عنوان مشاور فن آوری اطلاعات و IT
اطلاعیه ویژه پذیرفته شدگان مرحله اول المپیاد سلامت
اجرای طرح سنجش سلامت کانون دانشجوئی سی پی آر مهرورزی و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به 80 نفر از ساکنان حاشیه شهر زاهدان
اعلام نتایج شمارش آراء انتخابات نظام پرستاری در سراوان
مدیر امور تحقیقات و فناوری دانشگاه؛
نتایج اولیه پنجمین دوره انتخابات نظام پرستاری در استان سیستان و بلوچستان حوزه زاهدان میرجاوه و خاش اعلام شد.
پیام تشکر دکتر سید محمد هاشمی شهری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از تمامی تلاشگرانی که در پنجمین دوره انتخابات نظام پرستاری مشارکت داشتند
بازدید نماینده مردم شریف زاهدان در مجلس شورای اسلامی و رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از روند برگزاری پنجمین دوره انتخابات سازمان نظام پرستاری ....فلسفه انتخابات نظام پرستاری انتخاب تاثیر گذارترین افراد، از میان بهترین هاست.
عدم رعایت بهداشت فردی و اصول ایمنی عامل ابتلای 5 نفر از دامداران شهرک دامداران زاهدان به تب کریمه کنگو (CCHF)
زنان بارداری که به دلیل عدم مراجعه مرتب به پزشک به زنان باردار پرخطر تبدیل می شوند.
افزایش تعداد مراجعات درمانی ناشی از زخم های دیابتی به بیمارستان بوعلی زاهدان / مبتلایان به دیابت، زخم ها را جدی بگیرند