اخبار > فشار خون، آغاز شصت سالگی را برایم با درد و رنج همراه ساخت

خبــــــــر
حبیب الله میری بنجار بیمار بخش دیالیز بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) زاهدان؛

فشار خون، آغاز شصت سالگی را برایم با درد و رنج همراه ساخت

حبیب الله میری بنجار بیمار بخش دیالیز بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) زاهدان گفت: از سه سال قبل در حالی پا به شصت سالگی گذاشتم که بدلیل فشار خون بالا، عملکرد کلیه هایم مختل شده بود.
به گزارش روابط عمومی- حبیب الله میری بنجار بیمار بخش دیالیز بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) زاهدان گفت: علیرغم اینکه از ابتلاء به فشار خون مطلع بودم اما ضرورتی برای درمان احساس نمی کردم چرا که آسیب های ناشی از فشار خون را بیشتر از سردردهای موقتی نمی دیدم.
وی ادامه داد: آنقدر به این بیماری خاموش، بی توجه بودم که در نهایت بعد از احساس ناراحتی ممتد در کلیه ها، به پزشک مراجعه کردم که در کمال ناباوری متوجه شدم آسیب جبران ناپذیری به این ارگان مهم بدنم وارد شده است.
وی افزود: متاسفانه، بنا به تشخیص پزشک، تنها راه ادامه حیات من دیالیز و در صورت فراهم آمدن کلیه، انجام پیوند کلیه است.
این بیمار گفت:  هم اکنون یک روز درمیان در بخش دیالیز بستری می شوم تا عمل پاکسازی خون از طریق دستگاه انجام شود.
دکتر علی علیدادی فوق تخصص نفرولوژی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: فشار خون بیماری مرموزی است که بدون هیچ گونه علامت خاصی می تواند باعث آسیب به کلیه ها، قلب، مغز و چشم ها شود.
وی ادامه داد: متاسفانه بسیاری از افراد زمانی متوجه ابتلا به پرفشاری خون می شوند که به یکی از ارگان های بدنشان، لطمه خورده باشد.
وی تاکید کرد: برای اطمینان از عدم ابتلا به پر فشاری  خون، تمام افراد بالای 30 سال دست کم سالیانه یکبار و  افراد مسن حداقل هر شش ماه  یکبار فشار خونشان را چک کنند.
خانم نیکبخت مسئول بخش دیالیز بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) زاهدان هم گفت: از 170 بیمار نیازمند به دیالیز در این بیمارستان، 80 نفر به سبب ابتلا به فشار خون کنترل نشده، دچار نارسایی مزمن کلیه و ناگزیر به انجام دیالیز شده اند.
وی ادامه داد: روزانه در سه شیفت، بیماران دچار نارسایی مزمن کلیه در این خش دیالیز می شوند که از نوجوان 13 ساله تا افراد مسن 80 ساله را شامل می شود.
وی تصریح کرد: در میان عوامل مختلف آسیب به کلیه ها، پرفشاری خون سهم زیادی در از کار افتادن این ارگان حیاتی بدن دارد.
خانم نیکبخت گفت: هر بیمار دیالیزی علاوه بر مشقت های انجام این درمان نگهدارنده، زندگی سالم و راحتی را تا پایان عمر تجربه نمی کند.
وی تاکید کرد: با کنترل منظم فشار خون مراقب سلامت خود باشیم.
دکتر محمد کاظم مومنی رئیس بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) زاهدان نیز گفت: تا امروز با معرفی 54  نفر برای آغاز درمان پرفشاری خون به بخش های تخصصی، مخاطرات ناشی از این بیماری خاموش برای این افراد پیشگیری شد.
وی ادامه داد: از آغاز بسیج ملی کنترل فشار خون تا کنون 864 نفر در این بیمارستان از نظر ابتلا به پرفشاری خون غربالگری شده اند.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

تهیه: محمدرضا صمد زاده/ تنظیم: مهدیه کیخوایی

٢٢٤٤٥ - 1398/03/23

تغییری مختصر در سبک والگوهای تغذیه ای مردم با کاهش 16 درصدی شاخص کم خونی
استانداردشدن تشکیلات تفصیلی واحدهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
تکنیک های آموزشی کارشناسان تغذیه با زبان های اصیل سیستانی و بلوچی الگوی کشوری است.
یک گام تا اخذ موافقت نهایی پذیرش دستیار تخصصی در پنج رشته تخصصی جدید در دانشکده دندانپزشکی زاهدان
افزایش دو برابری میزان تحقق برنامه عملیاتی معاونت فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در سال گذشته
ارتقاء مرتبه علمی یازده نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
کمک واحدهای صنفی به سلامت جوانان و نوجوانان سیستان و بلوچستان با پیوستن به پویش نم نم
اوج مشارکت مردمی و هماهنگی بین بخشی را در اجرای طرح ملی کنترل فشار خون تجربه کردیم
پیام قدردانی رئیس سازمان نظام پرستاری زاهدان و توابع از حضور پر شور کادر پرستاری در پنجمین دوره انتخابات
انتصاب جناب آقای دکتر شاهپور رحمانی به عنوان مشاور فن آوری اطلاعات و IT
اطلاعیه ویژه پذیرفته شدگان مرحله اول المپیاد سلامت
اجرای طرح سنجش سلامت کانون دانشجوئی سی پی آر مهرورزی و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به 80 نفر از ساکنان حاشیه شهر زاهدان
اعلام نتایج شمارش آراء انتخابات نظام پرستاری در سراوان
مدیر امور تحقیقات و فناوری دانشگاه؛
نتایج اولیه پنجمین دوره انتخابات نظام پرستاری در استان سیستان و بلوچستان حوزه زاهدان میرجاوه و خاش اعلام شد.
پیام تشکر دکتر سید محمد هاشمی شهری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از تمامی تلاشگرانی که در پنجمین دوره انتخابات نظام پرستاری مشارکت داشتند
بازدید نماینده مردم شریف زاهدان در مجلس شورای اسلامی و رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از روند برگزاری پنجمین دوره انتخابات سازمان نظام پرستاری ....فلسفه انتخابات نظام پرستاری انتخاب تاثیر گذارترین افراد، از میان بهترین هاست.
عدم رعایت بهداشت فردی و اصول ایمنی عامل ابتلای 5 نفر از دامداران شهرک دامداران زاهدان به تب کریمه کنگو (CCHF)
زنان بارداری که به دلیل عدم مراجعه مرتب به پزشک به زنان باردار پرخطر تبدیل می شوند.
افزایش تعداد مراجعات درمانی ناشی از زخم های دیابتی به بیمارستان بوعلی زاهدان / مبتلایان به دیابت، زخم ها را جدی بگیرند