اخبار > مراجعه هزار و 500 نفر به بیمارستان ها و مراکز درمانی شهرهای زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برای انجام غربالگری پرفشاری خون

خبـــــر
دیروز؛

طی روز گذشته هزار و 512 نفر برای انجام غربالگری پرفشاری خون به ایستگاه های بسیج ملی کنترل پرفشاری خون در بیمارستان ها و مراکز درمانی شهرهای زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان مراجعه کردند.
به گزارش روابط عمومی- خانم شهناز کیخا مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان این مطلب و با اشاره به اینکه هر روز بر آمار مراجعه کنندگان افزوده می شود  گفت:  از مجموع مراجعه کنندگان 211 بیمار مبتلا به پرفشاری خون به سطوح درمان تخصصی ارجاع شدند که 113 نفر آنان از بیماری خود مطلع نبودند.
وی با اشاره به فعالیت 21 پایگاه ثابت و سیار بسیج ملی کنترل فشار خون در شهرهای زاهدان، خاش، میرجاوه، سراوان و سیب و سوران،  ادامه داد: پرستاران در 13 پایگاه ثابت مستقر در بیمارستان های تابعه و غیر تابعه، 2 پایگاه در کلینیک های عدالت و سلامت زاهدان، 3 پایگاه در مراکز مشاوره و مراقبت پرستاری در منزل، 3 پایگاه سیار مرکز اورژانس 115  علاوه بر کنترل فشار خون، فعالیت های آموزشی در زمینه مدیریت صحیح فشار خون را به صورت آموزش های گروهی و چهره به چهره، پخش فیلم آموزشی و توزیع پمفلت، انجام دادند.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

تهیه: رضا گل محمودی/ تنظیم: مهدیه کیخوایی

٢٢٤٤١ - 1398/03/22

تغییری مختصر در سبک والگوهای تغذیه ای مردم با کاهش 16 درصدی شاخص کم خونی
استانداردشدن تشکیلات تفصیلی واحدهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
تکنیک های آموزشی کارشناسان تغذیه با زبان های اصیل سیستانی و بلوچی الگوی کشوری است.
یک گام تا اخذ موافقت نهایی پذیرش دستیار تخصصی در پنج رشته تخصصی جدید در دانشکده دندانپزشکی زاهدان
افزایش دو برابری میزان تحقق برنامه عملیاتی معاونت فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در سال گذشته
ارتقاء مرتبه علمی یازده نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
کمک واحدهای صنفی به سلامت جوانان و نوجوانان سیستان و بلوچستان با پیوستن به پویش نم نم
اوج مشارکت مردمی و هماهنگی بین بخشی را در اجرای طرح ملی کنترل فشار خون تجربه کردیم
پیام قدردانی رئیس سازمان نظام پرستاری زاهدان و توابع از حضور پر شور کادر پرستاری در پنجمین دوره انتخابات
انتصاب جناب آقای دکتر شاهپور رحمانی به عنوان مشاور فن آوری اطلاعات و IT
اطلاعیه ویژه پذیرفته شدگان مرحله اول المپیاد سلامت
اجرای طرح سنجش سلامت کانون دانشجوئی سی پی آر مهرورزی و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به 80 نفر از ساکنان حاشیه شهر زاهدان
اعلام نتایج شمارش آراء انتخابات نظام پرستاری در سراوان
مدیر امور تحقیقات و فناوری دانشگاه؛
نتایج اولیه پنجمین دوره انتخابات نظام پرستاری در استان سیستان و بلوچستان حوزه زاهدان میرجاوه و خاش اعلام شد.
پیام تشکر دکتر سید محمد هاشمی شهری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از تمامی تلاشگرانی که در پنجمین دوره انتخابات نظام پرستاری مشارکت داشتند
بازدید نماینده مردم شریف زاهدان در مجلس شورای اسلامی و رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از روند برگزاری پنجمین دوره انتخابات سازمان نظام پرستاری ....فلسفه انتخابات نظام پرستاری انتخاب تاثیر گذارترین افراد، از میان بهترین هاست.
عدم رعایت بهداشت فردی و اصول ایمنی عامل ابتلای 5 نفر از دامداران شهرک دامداران زاهدان به تب کریمه کنگو (CCHF)
زنان بارداری که به دلیل عدم مراجعه مرتب به پزشک به زنان باردار پرخطر تبدیل می شوند.
افزایش تعداد مراجعات درمانی ناشی از زخم های دیابتی به بیمارستان بوعلی زاهدان / مبتلایان به دیابت، زخم ها را جدی بگیرند