اخبار > تیم معاونت توسعه و مدیریت منابع قهرمان مسابقات فوتسال جام رمضان کارکنان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

خبــــر

تیم معاونت توسعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، قهرمان مسابقات فوتسال جام رمضان کارکنان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شد.

به گزارش روابط عمومی- خانم فریده خمر سرپرست اداره رفاه و تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: در مسابقات جام رمضان دانشگاه 21 تیم در هفت گروه  از واحد های مختلف اعم از ستادی ،دانشکده ها، بیمارستان ها و مراکز بهداشتی سطح شهر زاهدان حضور داشتند.

وی ادامه داد: در پایان مسابقات تیم معاونت توسعه مقام اول، مرکز بهداشت زاهدان مقام دوم و بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) زاهدان مقام سوم را کسب کردند.

وی گفت: آقایان علی حیدری  بازیکن تیم مرکز بهداشت زاهدان.محمد رضا یوسفی بازیکن تیم چشم پزشکی الزهرا (س) و علی جعفری بازیکن بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع)  با به ثمر رساندن8 گل  بهترین گلزنان این مسابقات بودند.

وی افزود:  این مسابقات با حضور 210 نفر بازیکن، برگزار شد که پس از انجام بازیهای دور  مقدماتی، 8 تیم به دور حذفی رقابت ها راه پیدا کردند.

خانم خمر با اشاره به اینکه  تعداد 29 مسابقه انجام و تعداد 168 گل از خط دروازه ها عبور کرد، که میانیگن8/5 گل در هر بازی به ثبت رسید. اضافه کرد: در نهایت تیم های معاونت توسعه و مدیریت منابع ، حوزه ریاست ، بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) و مرکز بهداشت زاهدان به جمع 4 تیم برتر مسابقات و دور نیمه نهایی راه یافتند.

وی تصریح کرد: این مسابقات را داوران هیئت داوری استان س وب، قضاوت و در طول برگزاری مسابقات، داوران از 28 کارت زرد و یک کارت قرمز برای جریمه بازیکنان خاطی استفاده کردند.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

تهیه: محمدرضا بوستانی/ تنظیم: مهدیه کیخوایی

٢٢٤٣٧ - 1398/03/22

تغییری مختصر در سبک والگوهای تغذیه ای مردم با کاهش 16 درصدی شاخص کم خونی
استانداردشدن تشکیلات تفصیلی واحدهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
تکنیک های آموزشی کارشناسان تغذیه با زبان های اصیل سیستانی و بلوچی الگوی کشوری است.
یک گام تا اخذ موافقت نهایی پذیرش دستیار تخصصی در پنج رشته تخصصی جدید در دانشکده دندانپزشکی زاهدان
افزایش دو برابری میزان تحقق برنامه عملیاتی معاونت فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در سال گذشته
ارتقاء مرتبه علمی یازده نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
کمک واحدهای صنفی به سلامت جوانان و نوجوانان سیستان و بلوچستان با پیوستن به پویش نم نم
اوج مشارکت مردمی و هماهنگی بین بخشی را در اجرای طرح ملی کنترل فشار خون تجربه کردیم
پیام قدردانی رئیس سازمان نظام پرستاری زاهدان و توابع از حضور پر شور کادر پرستاری در پنجمین دوره انتخابات
انتصاب جناب آقای دکتر شاهپور رحمانی به عنوان مشاور فن آوری اطلاعات و IT
اطلاعیه ویژه پذیرفته شدگان مرحله اول المپیاد سلامت
اجرای طرح سنجش سلامت کانون دانشجوئی سی پی آر مهرورزی و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به 80 نفر از ساکنان حاشیه شهر زاهدان
اعلام نتایج شمارش آراء انتخابات نظام پرستاری در سراوان
مدیر امور تحقیقات و فناوری دانشگاه؛
نتایج اولیه پنجمین دوره انتخابات نظام پرستاری در استان سیستان و بلوچستان حوزه زاهدان میرجاوه و خاش اعلام شد.
پیام تشکر دکتر سید محمد هاشمی شهری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از تمامی تلاشگرانی که در پنجمین دوره انتخابات نظام پرستاری مشارکت داشتند
بازدید نماینده مردم شریف زاهدان در مجلس شورای اسلامی و رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از روند برگزاری پنجمین دوره انتخابات سازمان نظام پرستاری ....فلسفه انتخابات نظام پرستاری انتخاب تاثیر گذارترین افراد، از میان بهترین هاست.
عدم رعایت بهداشت فردی و اصول ایمنی عامل ابتلای 5 نفر از دامداران شهرک دامداران زاهدان به تب کریمه کنگو (CCHF)
زنان بارداری که به دلیل عدم مراجعه مرتب به پزشک به زنان باردار پرخطر تبدیل می شوند.
افزایش تعداد مراجعات درمانی ناشی از زخم های دیابتی به بیمارستان بوعلی زاهدان / مبتلایان به دیابت، زخم ها را جدی بگیرند