اخبار > ارائه خدمات غربالگری فشار خون به بیش از 42 هزار نفر از مردم در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

با گذشت 3 روز از اجرای غربالگری فشار خون بیش از 42 هزار نفر از مردم استان برنامه های آموزشی، و غربالگری کنترل فشار خون را  دریافت نموده اند.

دکتر سید مهدی طباطبایی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در حاشیه بازدید از پایگاههای فشار خون  مستقر در آزمایشگاه مرکزی، مرکز خدمات جامع سلامت امیر المومنین (ع) و بیمه سلامت استان ودر گفتگو با خبر سیمای هامون اظهار داشت: از آغاز برنامه غربالگری فشار خون در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بیش از 4 هزار و 800 نفر از شهروندان به دلیل فشار خون بالا به پزشکان معالج ارجاع گردیده اند.

وی در حاشیه بازدید از مرکز امیر المومنین (ع) افزود: علاوه بر مراجعه 330 نفر از شهروندان به مرکز خدمات جامع سلامت امیر المومنین (ع) زاهدان  91 نفر از مادران باردار تحت پوشش این مرکز مورد غربالگری فشار خون قرار گرفتند که به دلیل مراقبت های مطلوب تیم های سلامت در دوران بارداری خوشبختانه هیچکدام دارای پرفشاری خون نبوده اند.

وی ضمن تقدیر از سازمانها ونهادهای استان به دلیل مشارکت در طرح بسیج ملی کنترل فشار خون از همه مردم درخواست کرد: جهت سنجش  میزان فشار خون خود به پایگاههای سلامت، درمانگاهها، بیمارستانها، و پایگاههای سیار سلامت مستقر در مراکز تجمعی مراجعه نمایند.

ابوالفضل امتحانی

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

٢٢٤٢٦ - 1398/03/21

تغییری مختصر در سبک والگوهای تغذیه ای مردم با کاهش 16 درصدی شاخص کم خونی
استانداردشدن تشکیلات تفصیلی واحدهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
تکنیک های آموزشی کارشناسان تغذیه با زبان های اصیل سیستانی و بلوچی الگوی کشوری است.
یک گام تا اخذ موافقت نهایی پذیرش دستیار تخصصی در پنج رشته تخصصی جدید در دانشکده دندانپزشکی زاهدان
افزایش دو برابری میزان تحقق برنامه عملیاتی معاونت فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در سال گذشته
ارتقاء مرتبه علمی یازده نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
کمک واحدهای صنفی به سلامت جوانان و نوجوانان سیستان و بلوچستان با پیوستن به پویش نم نم
اوج مشارکت مردمی و هماهنگی بین بخشی را در اجرای طرح ملی کنترل فشار خون تجربه کردیم
پیام قدردانی رئیس سازمان نظام پرستاری زاهدان و توابع از حضور پر شور کادر پرستاری در پنجمین دوره انتخابات
انتصاب جناب آقای دکتر شاهپور رحمانی به عنوان مشاور فن آوری اطلاعات و IT
اطلاعیه ویژه پذیرفته شدگان مرحله اول المپیاد سلامت
اجرای طرح سنجش سلامت کانون دانشجوئی سی پی آر مهرورزی و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به 80 نفر از ساکنان حاشیه شهر زاهدان
اعلام نتایج شمارش آراء انتخابات نظام پرستاری در سراوان
مدیر امور تحقیقات و فناوری دانشگاه؛
نتایج اولیه پنجمین دوره انتخابات نظام پرستاری در استان سیستان و بلوچستان حوزه زاهدان میرجاوه و خاش اعلام شد.
پیام تشکر دکتر سید محمد هاشمی شهری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از تمامی تلاشگرانی که در پنجمین دوره انتخابات نظام پرستاری مشارکت داشتند
بازدید نماینده مردم شریف زاهدان در مجلس شورای اسلامی و رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از روند برگزاری پنجمین دوره انتخابات سازمان نظام پرستاری ....فلسفه انتخابات نظام پرستاری انتخاب تاثیر گذارترین افراد، از میان بهترین هاست.
عدم رعایت بهداشت فردی و اصول ایمنی عامل ابتلای 5 نفر از دامداران شهرک دامداران زاهدان به تب کریمه کنگو (CCHF)
زنان بارداری که به دلیل عدم مراجعه مرتب به پزشک به زنان باردار پرخطر تبدیل می شوند.
افزایش تعداد مراجعات درمانی ناشی از زخم های دیابتی به بیمارستان بوعلی زاهدان / مبتلایان به دیابت، زخم ها را جدی بگیرند