اخبار > قدر دانی از مسئولین و پرستاران بیمارستانهای تامین اجتماعی و نبی اکرم(ص) بدلیل مشارکت در طرح بسیج ملی کنترل فشار خون

قدر دانی از مسئولین و پرستاران بیمارستانهای غیر دانشگاهی استان بدلیل مشارکت در طرح بسیج ملی کنترل فشار خون

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با حضور در بیمارستانهای تامین اجتماعی و نبی اکرم (ص) ضمن بازدید از روند ارائه خدمات غربالگری فشار خون، از مسئولین و تیم های سلامت این مراکز به دلیل همراهی در طرح بسیج ملی کنترل فشار خون قدردانی کرد.

دکتر سید مهدی طباطبایی با اشاره به اینکه برای تحقق آرمانهای سلامت نیاز مند مشارکت سازمانها و نهادهای مختلف هستیم خاطر نشان کرد: نهادهای نظامی و سازمانهایی مانند تامین اجتماعی که با قشر عظیمی از مردم ارتباط دارند با مشارکت خود در عرصه سلامت  در پیشبرد برنامه های سلامت نقش بسزائی خواهند داشت.

وی ادامه داد با گذشت 2 روز از اغاز غربالگری طرح بسیج ملی کنترل فشار خون بیش از 376 نفر در ایستگاههای سنجش فشار خون در دوبیمارستان نبی اکرم(ص) و. تامین اجتماعی خدمات غربالگری و آموزشهای لازم را فرا گرفته اند.

شایان ذکر است: ایستگاههای غربالگری فشار خون در حوالی اورژانس دو بیمارستان مستقر گردیده است و تعداد 20 پرستاردر شیفت های صبح و عصر به مردم خدمات سلامت ارائه  می کنند.

ابوالفضل امتحانی

روابط عمومی وامور بین الملل  دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

٢٢٣٩٣ - 1398/03/20

تغییری مختصر در سبک والگوهای تغذیه ای مردم با کاهش 16 درصدی شاخص کم خونی
استانداردشدن تشکیلات تفصیلی واحدهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
تکنیک های آموزشی کارشناسان تغذیه با زبان های اصیل سیستانی و بلوچی الگوی کشوری است.
یک گام تا اخذ موافقت نهایی پذیرش دستیار تخصصی در پنج رشته تخصصی جدید در دانشکده دندانپزشکی زاهدان
افزایش دو برابری میزان تحقق برنامه عملیاتی معاونت فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در سال گذشته
ارتقاء مرتبه علمی یازده نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
کمک واحدهای صنفی به سلامت جوانان و نوجوانان سیستان و بلوچستان با پیوستن به پویش نم نم
اوج مشارکت مردمی و هماهنگی بین بخشی را در اجرای طرح ملی کنترل فشار خون تجربه کردیم
پیام قدردانی رئیس سازمان نظام پرستاری زاهدان و توابع از حضور پر شور کادر پرستاری در پنجمین دوره انتخابات
انتصاب جناب آقای دکتر شاهپور رحمانی به عنوان مشاور فن آوری اطلاعات و IT
اطلاعیه ویژه پذیرفته شدگان مرحله اول المپیاد سلامت
اجرای طرح سنجش سلامت کانون دانشجوئی سی پی آر مهرورزی و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به 80 نفر از ساکنان حاشیه شهر زاهدان
اعلام نتایج شمارش آراء انتخابات نظام پرستاری در سراوان
مدیر امور تحقیقات و فناوری دانشگاه؛
نتایج اولیه پنجمین دوره انتخابات نظام پرستاری در استان سیستان و بلوچستان حوزه زاهدان میرجاوه و خاش اعلام شد.
پیام تشکر دکتر سید محمد هاشمی شهری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از تمامی تلاشگرانی که در پنجمین دوره انتخابات نظام پرستاری مشارکت داشتند
بازدید نماینده مردم شریف زاهدان در مجلس شورای اسلامی و رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از روند برگزاری پنجمین دوره انتخابات سازمان نظام پرستاری ....فلسفه انتخابات نظام پرستاری انتخاب تاثیر گذارترین افراد، از میان بهترین هاست.
عدم رعایت بهداشت فردی و اصول ایمنی عامل ابتلای 5 نفر از دامداران شهرک دامداران زاهدان به تب کریمه کنگو (CCHF)
زنان بارداری که به دلیل عدم مراجعه مرتب به پزشک به زنان باردار پرخطر تبدیل می شوند.
افزایش تعداد مراجعات درمانی ناشی از زخم های دیابتی به بیمارستان بوعلی زاهدان / مبتلایان به دیابت، زخم ها را جدی بگیرند