اخبار > حد انتظار غربالگری فشار خون در استان سیستان وبلوچستان شناسایی بیش از 40 هزار بیمار فشار خونی است.

خبر

حد انتظار غربالگری فشار خون در استان سیستان وبلوچستان شناسایی بیش از 40 هزار بیمار فشار خونی است.

شناسایی 50 درصد بیماران  فشار خونی در استان سیستان وبلوچستان  و  اقدامات درمانی جهت کنترل میزان فشار خون آنان  از برنامه های طرح بسیج ملی کنترل فشار خون است.

دکتر سید محمد هاشمی شهری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در بازدید  از پایگاه غربالگری  فشار خون مستقر در اداره کل پست استان سیستان و بلوچستان ضمن قدر دانی از حمایت ساز مانها و نهادهای استان در راه اندازی ایستگاههای سلامت با اشاره به اینکه بیش از 40 درصد از بیماران دارای  فشار خون از بیماری خود اطلاع ندارند خاطر نشان کرد: همگامی و مشارکت سازمانها ونهادها با حوزه سلامت در کنترل فشار خون نقش بسزائی در  پیشگیری از بیماریها نقش بسزائی  خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه مصرف نمک میزان فشار خون را افزایش می دهد گفت:  ایرانیان دو برابر متوسط جهانی نمک مصرف می کنند و علاوه بر اینکه مصرف نمک را باید کاهش دهیم لازم است، درخیلی از زمینه ها الگوهای زندگی را نیز تغییر دهیم تا میزان فشار خون افراد کنترل پیدا کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود:  70 درصد از بیماران دیالیزی در ابتدا فشار خون داشته اند که یا به پزشک مراجعه نکره اند یا هم در صورت اطلاع از میزان فشار خون  از کنار آن به سادگی گذشته اند.

شایان ذکر است: غربالگری طرح بسیج ملی کنترل فشار خون ویژه افراد بالای 30 سال، مادران باردار و بیماران کلیوی  از امروز در کشور و همزمان در سیستان وبلوچستان آغاز و تا 15 تیر ماه ادامه خواهد داشت.

ابوالفضل امتحانی

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

٢٢٣٨٥ - 1398/03/18

اعتماد متقابل میان خدمت گیرندگان و خدمت دهندگان از سرمایه های ارزشمند اجتماعی است
صیانت از حقوق شهروندی و تکریم ارباب و رجوع با استقرار میز خدمت در ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
مدارک ، زمان و مکان ثبت نام برای کلیه پذیرفته شدگان چهل و ششمین دوره آزمون دستیاری پزشکی
پرداخت بیش از 19 میلیارد ریال مساعدت داروئی به بیماران خاص و صعب العلاج سیستان و بلوچستان
اعلام اسامی برندگان مسابقه فرهنگی دهه کرامت
بکار گیری هرگونه نیروی شرکتی بدون انجام مراحل گزینش غیرقانونی است
امکان تعیین نوع ماهی بکار رفته در کنسروهای ماهی با راه اندازی بخش آنالیز مولکولی در معاونت غذا وداروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
توزیع سبدهای غذایی به ارزش 300 میلیون ریال در بین خانوارهای آسیب پذیر تغذیه ای و نیازمند
معاون فرهنگی و امور دانشجوئی در مراسم افتتاحیه طرح ضیافت اندیشه:
ماموریت شبانه با هدف نجات جان مادر باردار و نوزاد؛ لبخند زندگی بر لبان نوزاد در آمبولانس اورژانس 115
هیئت تیراندازی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان میزبان اولین دوره مسابقات تیراندازی پایگاه های بسیج ادارات زاهدان
واحدهای صنفی طرح صیانت از حقوق شهروندی را جدی بگیرند ...زنجیره نظارت های بهداشت محیطی با پلمپ 11 واحد صنفی در زاهدان، میرجاوه و سراوان در ماهی که گذشت.
تکمیل چرخه خدمات شهری مرتبط با سلامت و آسفالت مسیرهای منتهی به بیمارستان و مراکز خدمات جامع سلامت مطالبه حوزه سلامت از مسئولین میر جاوه
اجرای برنامه نظام پیشنهادات گامی مهم در ارتقاء بهره وری ، افزایش سلامت اداری و رضایتمندی ارباب رجوع
موارد بروز مرگ و میر ناشی از تب کریمه کنگو در استان سیستان و بلوچستان نصف متوسط کشوری است
برگزاری آزمون کارشناسی ارشد در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان