اخبار > دکتر سید محمد هاشمی شهری: امروز یکی از آرزوهای دیرینه خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تحقق یافت

آغاز بهره برداری از ساختمان جدید ستاد مرکز ی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

دکتر سید محمد هاشمی شهری: امروز یکی از آرزوهای دیرینه خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تحقق یافت.

صبح امروز 26 اردیبهشت ماه 1398، مصادف با دهمین روز از ماه مبارک رمضان نخستین واحدهای اداری در ساختمان ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان مستقر شدند.

دکتر سید محمد هاشمی شهری در حاشیه انتقال حوزه ریاست دانشگاه به این ساختمان گفت: با گذشت 33 سال از تاسیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شاهدیم که برای اولین بار ساختمانی استاندارد و مناسب برای استقرار واحدهای اداری این دانشگاه در اختیار همکارانمان قرار گرفته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به تلاش های مستمر و مجاهدت های شبانه روزی کارکنان  پرتلاش این دانشگاه در 33 سال اخیر گفت: این خدمات نه تنها سلامت را برای هموطنان عزیزمان در اقصی نقاط استان سیستان و بلوچستان به ارمغان آورده است بلکه مطرح شدن دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به عنوان یکی از قطب های علمی در شرق کشور مرهون همین زحمات خالصانه است. وی افزود: در تمام این 33 سال فعالیت های ستادی و اداری دانشگاه در ساختمان های پراکنده در سطح شهر زاهددان و یا در ساختمان هایی که با تغییر کاربری آماده شده بود انجام می شد و همکاران ما با تحمل چنین شرایط دشواری دانشگاه را به این مرحله از بلوغ و تکامل اداری و علمی رسانده اند.

دکتر سید محمد هاشمی شهری با اظهار خرسندی از عملیاتی شدن این ساختمان گفت: بدون تردید تجمیع واحدهای اداری دانشگاه در ساختمان ستاد مرکزی رضایت بیش از پیش ارباب رجوع و همکاران را به دنبال خواهد داشت و هزینه های  جاری و نگهداری را نیز به میزان چشمگیری کاهش می دهد.

وی با تاکید بر این واقعیت که استقرار ستاد مرکزی دانشگاه در این مجموعه متمرکز امکانات و شرایط مطلوب تری را نسبت به گذشته فراهم خواهد آورد اظهار امیدواری کرد تا این شرایط در نهایت به منظور بهبود خدمت رسانی و به نفع سلامت مردم مورد استفاده قرار گیرد.

دکتر هاشمی شهری با تشریح اقداماتی که برای تامین اعتبار مورد نیاز ساخت و تجهیز این ساختمان صورت گرفته است گفت: به دنبال افتتاح این ساختمان در دی ماه سال گذشته، عملیات تجهیز و آماده سازی این ساختمان نیز با سرعت ادامه پیدا کرد و پس از اتمام برخی خریدهای کارفرمائی ساختمان مزبور در چند روز گذشته به طور رسمی از سوی شرکت پیمانکار به دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تحویل داده شد.

وی خرید و نصب تجهیزات ارتباطی و تامین زیر ساخت های اینترنتی را از ضروریات راه اندازی این ساختمان برشمرد و گفت: با پی گیری ها صورت گرفته تامین زیر ساخت ها ارتباطی این ساختمان با حداقل هزینه و با کیفیّت مطلوب اجرا شده است.

دکتر هاشمی شهری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ضرورت رعایت اصل صرفه جوئی گفت: با توجه به شرایط اقتصادی فعلی ترتیبی اتخاذ شد تا از مبلمان اداری موجود حداکثر استفاده صورت گیرد و با انتقال همین مبلمان و تجهیزات اداری پس به ساختمان جدید، خدمت رسانی در این مجموعه آغاز شود. وی افزود: مطمئن هستیم که همکاران و ارباب رجوع دانشگاه از تمام توان خود برای حفظ و صیانت از این مجموعه و افزایش ماندگاری و بهره وری آن استفاده خواهند کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با قدردانی از تلاش هائی که تا کنون برای ساخت، تجهیز و راه اندازی این مجموعه صورت گرفته است گفت: این ساختمان تا ده ها سال دیگر در خدمت سلامت مردم استان ما خواهد بود و تمام کسانی که درراه اندازی آن نقش داشته اند در ثواب و برکات این باقیات صالحات شریک خواهند بود.

شایان ذکر است ساختمان ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به عنوان بزرگترین مجتمع متمرکز اداری در استان سیستان و بلوچستان بیش از30 هزار مترمربع وسعت دارد و در 6 طبقه ساخته شده است. انجام مراحل ساختمانی این مجموعه که در دی ماه سال گذشته به اتمام رسید بالغ بر400 میلیارد ریال هزینه داشته و تا کنون برای تجهیز این ساختمان نیز بالغ بر 100 میلیارد هزینه شده است.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

٢٢٠٩١ - 1398/02/26

غربالگری فشار خون 186 هزار نفر از هم استانیهای عزیزمطلوب است، ولی کافی نیست...همچنان تا 15 تیر ماه منتظر حماسه حضور مردم عزیز هستیم.
اعلام اسامی نامزدهای انتخابات نظام پرستاری و پایگاههای ثابت وسیار اخذ رای
اعضای انجمن طنز اداره ارشاد زاهدان به پویش ملی فشار خون پیوستند.
مولوی میر بلوچ زهی امام جمعه موقت اهل سنت میرجاوه: بهترین روش اطلاع رسانی سلامت هم کلام شدن با مردم با لهجه و گویش محلی خودشان است.
ارتقاء کیفیت خدمات و افزایش رضایتمندی ارباب رجوع از ثمرات الکترونیکی شدن خدمات است
مشارکت اعضای خانه مشارکت مردم در سلامت استان سیستان و بلوچستان در طرح بسیج ملی کنترل فشار خون بالا‌
توسعه و تحوّل در سلامت مردم رسالت مشترک همه مدیران و کارکنان دانشگاه است
پیشگیری از آسیبهای اجتماعی با فراگیری مشاوره های سلامت روان...ارائه خدمات رایگان روانشناسان گروه سلامت روان به شهروندان در هفته مبارزه با مواد مخدر
با مشارکت بنیاد خیریه بخشش، تکنیک فوق تخصصی کاشت حلزون در زاهدان عملی می شود.
مراقبت و کنترل ویژه تیم های سلامت از54 نفرازمدد جویان زندانهای استان دارای پرفشاری خون
سرعت عمل در پی گیری و راه اندازی بخش کاشت حلزون در زاهدان قابل تقدیر است.
سازمان های مردم نهاد حلقه مفقوده دستیابی به عدالت اجتماعی هستند
ورود دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به چرخه "کاشت حلزون" و درمان ناشنوائی های ارثی در سیستان و بلوچستان
فراهم شدن امکان ارسال کتب تالیفی به کمیسیون ارزشیابی متون و منابع علوم پزشکی
مسیرهای ارتباطی مشخصی برای پی گیری امور درمانی در اختیار هموطنان عزیز قرار دارد