اخبار > مشارکت بیش از 100 موسسه مردم نهاد، خیریه و کانونهای سلامت محله در طرح ملی غربالگری فشار خون

خبر

مشارکت  بیش از 100 موسسه مردم نهاد، خیریه و کانونهای سلامت محله در بسیج ملی غربالگری فشار خون

بیش از 100 موسسه خیریه ومردم نهاد  و کانون های سلامت محله در طرح غربالگری فشار خون  با دانشگاه علوم پزشکی زاهدان همکاری خواهند کرد.

مهندس احمد  بامری، رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی و اداره سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت، با اشاره  بر مشارکت موفق  و همکاری سازمان های مردم نهاد و کانون های سلامت محله در برنامه های سلامت،  حضور فعال این قشر را نمونه بارز همدلی و نوعدوستی برشمرد.

وی از آمادگی ومشارکت سمن ها و اعضای کانون های سلامت محله در اجرای طرح غربالگری فشار خون خبر داد و افزود:  تعداد 31 سازمان مردم نهاد و موسسات خیریه و 76 کانون سلامت محله دانشگاه علوم پزشکی زاهدان آماده همکاری و مشارکت در زمینه نهادینه سازی و اجرای بسیج ملی فشار خون هستند.

دکتر سرتیپی مدیر گروه بیماری های معاونت بهداشتی گفت: فشارخون یکی از مهمترین تهدید کننده های سلامتی در دنیا معرفی شده است و به عنوان قاتل خاموش است.

وی با بیان این که بیماری های قلبی، عروقی، سرطان ها، دیابت و بیماری های مزمن تنفسی شایع ترین بیماری های غیرواگیر به شمار می آیند افزود: فشارخون بالا به عنوان یک ریسک فاکتور، عامل بیش از 10 میلیون مرگ و میر در سراسر دنیا است.

شایان ذکر است: در این مراسم نحوه اندازه گیری فشار خون به  اعضای کانونهای سلامت محله و مردم نهاد آموزش داده شد.

گفتنی است: بسیج ملی کنترل فشارخون از تاریخ 27 اردیبهشت ماه همزمان با روز جهانی فشارخون با شعار " فشارخون، بدانیم و اقدام کنیم. " در استان سیستان و بلوچستان آغاز خواهد شد.

تهیه وتنظیم: ابوالفضل امتحانی

روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

٢٢٠٨٥ - 1398/02/25

مصرف نا منظم دارو و عدم تبعیت بیمار از دستور مصرف دارو؛ از علل اصلي ناکامی در درمان فشارخون بالا
اعضای هیئت مدیره و بازرسان مجمع بازنشستگان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در انتخاباتی با حضور همکاران مشخص شدند.
توجه به اصول اقتصاد مقاومتی در فعالیت های مالی و اداری حوزه سلامت ضرورت دارد
فراخوان چهارمین جشنواره بانوان کارآفرین برگزیده و آینده پژوه ایرانی
فراخوان معرفی فرایندهای آموزشی به جشنواره شهید مطهری
طراحی مداخلات درمانی برای بیماران فشار خون بالا از مهمترین اهداف نظام سلامت است.
مقاومت و عدم رضایت به اعزام، برخی از مادران باردار مناطق روستایی سراوان، مهمترین تهدید سلامت
ظرفیت درمانی شهرستان سراوان به 350 تخت بستری افزایش پیدا می کند
اقدام خداپسندانه متخصص رادیولوژی بیمارستان دارالشفاء میرجاوه و انجام سونوگرافی برای مادران باردار منطقه ریگ ملک
افزایش ضخامت عضله قلب و تاثیر منفی در عملکرد طبیعی قلب از عوارض فشار خون بالا
تقدیر از نقش دانشگاه علوم‌پزشکی زاهدان در کاهش آسیب های اجتماعی
با تلاش و پی گیری 18 ساعته، بالاخره مادر باردار برای اعزام به بیمارستان رضایت داد
کمپین من فشار خون خود را می دانم...گامی در مسیر مشارکت مردم در طرح بسیج ملی کنترل فشار خون
سنجش فشار خون کافی نیست، کنترل عوارض فشار خون هدف ماست.
معرفی دو واحد عطاری متخلف عرضه کننده قرص برنج به مراجع قضایی
مسئول خدمات بیمارستان دارالشفاء میرجاوه تنها نماینده استان در کلاس پیش فصل داوران لیگ برتر فوتسال کشور
فشار خون، آغاز شصت سالگی را برایم با درد و رنج همراه ساخت
در مسابقات والیبال جام رمضان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تیم های معاونت فرهنگی و امور دانشجوئی و معاونت توسعه و مدیریت منابع به ترتیب مقام های اول مسابقات والیبال بانوان و آقایان را کسب کردند.
مراجعه هزار و 500 نفر به بیمارستان ها و مراکز درمانی شهرهای زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برای انجام غربالگری پرفشاری خون
شناسایی 36 بیمار بی اطلاع از فشار خون در پایگاههای فرودگاه و بیمارستان خاتم الانبیاء زاهدان