اخبار > تشکیل کارگروه ارتباطات و اطلاع رسانی بسیج ملی کنترل فشار خون در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

خبــــر

تشکیل کارگروه ارتباطات و اطلاع رسانی بسیج ملی کنترل فشار خون در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با حضور اعضاء گروه آموزش بهداشت دانشگاه

پیش از ظهر امروز کارگروه ارتباطات و اطلاع رسانی بسیج  ملی کنترل فشار خون در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تشکیل جلسه داد.

به گزارش روابط عمومی- دکتر سید مهدی طباطبایی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در این کارگروه گفت: از جمله مهمترین اهداف این بسیج ملی، ارتقاء سواد سلامت مردم در بحث کنترل فشار خون و شناسایی  افراد مبتلا و انجام مراقبت های درمانی از آنان است.

وی ادامه داد: در کشورمان از مجموع افراد مبتلا به فشار خون تنها 10 درصد شناسائی شده اند که این آمار به سبب ضرورت انجام درمان نگهدارنده در تمام مبتلایان برای پیشگیری از آسیب به ارگان های بدن و عدم شناسایی 90 درصد مبتلایان بسیار ناراحت کننده است.

دکتر سید مهدی طباطبائی با ارزشمند خواندن حضور تعدادی از اعضاء هیئت علمی گروه آموزش بهداشت در این جلسه گفت:  انتظار می رود تا با تکیه بر توانمندی ها و ظرفیت های موجود و بسیج تمامی امکانات و نیروی انسانی متخصص، اطلاع رسانی گسترده ای صورت پذیرد تا در نهایت درصد بالائی از افراد مبتلا به فشار خون شناسایی شوند.

دکتر محمدهادی عباسی مسئول کمیته ارتباطات و اطلاع رسانی و مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هم در این کارگروه گفت: با راه اندازی و اجرای این بسیج ملّی علاوه بر شناسائی درصد قابل توجهی از هموطنان مبتلا به بیماری پرفشاری خون، آگاهی عموم افراد جامعه در مورد راه های پیشگیری و کاهش عوارض ناشی از ابتلاء به بیماری پرفشاری خون افزایش پیدا خواهد کرد. وی افزود؛ راه اندازی این پویش گسترده آموزشی و اجرائی، علاوه بر بیماری پرفشاری خون، افزایش سواد سلامت در خصوص سایر بیماری های مزمن غیر واگیر را نیز بدنبال دارد و با توجه به گسترده بودن حجم و تاثیرگذاری فعالیت های آموزشی که در قالب این بسیج پیش بینی شده است، جایگاه سلامت در نظام ارزشی اجتماع را نیز ارتقاء خواهد داد.

دکتر عباسی در خصوص تولید محتوای مرتبط با گروه های هدف این برنامه گفت: با وجوئد آنکه غربالگری در فاز دوم اجرای بسیج ملی برای افراد بالای 30 سال، مادران باردار و بیماران مزمن کلیوی انجام می شود امّا در مرحله اطلاع رسانی و آموزش، در واقع همه آحاد جامعه گروه هدف محسوب می شوند و تمام تلاش ما در این کمیته تولید محتوای خلاقانه و بومی سازی شده متناسب با اقشار مختلف جامعه خواهد بود.

در این جلسه هریک از اعضاء به بیان دیدگاه ها و نظرات خود در خصوص اجرای هرچه بهتر این پویش پرداختند و در نهایت آقای دکتر سید مهدی طباطبایی معاون بهداشتی و دبیر کارگروه بسیج ملی کنترل فشار خون دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به عنوان سخنگوی بسیج ملّی کنترل فشار خون انتخاب شد.

روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی  زاهدان

تهیه و تنظیم: مهدیه کیخوایی

٢٢٠٨٢ - 1398/02/25

غربالگری فشار خون 186 هزار نفر از هم استانیهای عزیزمطلوب است، ولی کافی نیست...همچنان تا 15 تیر ماه منتظر حماسه حضور مردم عزیز هستیم.
اعلام اسامی نامزدهای انتخابات نظام پرستاری و پایگاههای ثابت وسیار اخذ رای
اعضای انجمن طنز اداره ارشاد زاهدان به پویش ملی فشار خون پیوستند.
مولوی میر بلوچ زهی امام جمعه موقت اهل سنت میرجاوه: بهترین روش اطلاع رسانی سلامت هم کلام شدن با مردم با لهجه و گویش محلی خودشان است.
ارتقاء کیفیت خدمات و افزایش رضایتمندی ارباب رجوع از ثمرات الکترونیکی شدن خدمات است
مشارکت اعضای خانه مشارکت مردم در سلامت استان سیستان و بلوچستان در طرح بسیج ملی کنترل فشار خون بالا‌
توسعه و تحوّل در سلامت مردم رسالت مشترک همه مدیران و کارکنان دانشگاه است
پیشگیری از آسیبهای اجتماعی با فراگیری مشاوره های سلامت روان...ارائه خدمات رایگان روانشناسان گروه سلامت روان به شهروندان در هفته مبارزه با مواد مخدر
با مشارکت بنیاد خیریه بخشش، تکنیک فوق تخصصی کاشت حلزون در زاهدان عملی می شود.
مراقبت و کنترل ویژه تیم های سلامت از54 نفرازمدد جویان زندانهای استان دارای پرفشاری خون
سرعت عمل در پی گیری و راه اندازی بخش کاشت حلزون در زاهدان قابل تقدیر است.
سازمان های مردم نهاد حلقه مفقوده دستیابی به عدالت اجتماعی هستند
ورود دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به چرخه "کاشت حلزون" و درمان ناشنوائی های ارثی در سیستان و بلوچستان
فراهم شدن امکان ارسال کتب تالیفی به کمیسیون ارزشیابی متون و منابع علوم پزشکی
مسیرهای ارتباطی مشخصی برای پی گیری امور درمانی در اختیار هموطنان عزیز قرار دارد