اخبار > با آغاز طرح غربالگری فشار خون پایگاههای سلامت سیار در سطح سازمانها و مراکز تجمعی راه اندازی خواهد شد.

از 17 خرداد همزمان با آغاز طرح غربالگری فشار خون پایگاههای سیار ارائه خدمات غربالگری فشار خون  با حضور تیم های سلامت در سطح سازمانها و مراکز تجمعی راه اندازی خواهد شد.

دکتر سید مهدی طباطبایی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در نشستی با نمایندگان سازمانها ونهادهای استان در خصوص بسیج ملی فشار خون اظهار داشت، شایعترین علامت فشار خون بی علامتی است و یکی از راههای کاهش فشار خون کاهش میزان مصرف نمک در سطح جامعه است.

وی از همه شهروندان و نمایندگان سازمانها و نهادها خواست که در این طرح ملی مشارکت کنند و ابراز امیدواری کرد: که با مشارکت شهروندان و سازمانها طرح غربالگری را با روند مطلوبی به اجرا خواهیم رساند.

معاون بهداشتی دانشگاه تصریح کرد:  حملات قلبی، سکته ­های مغزی، مرگ و میر و معلولیت ­های مختلف هزینه­ های سنگینی را بر دوش بیماران، خانواده­ ها، جامعه و دولت تحمیل می­ کند از پیامدهای فشار خون بالاست.

وی افزود: :اغلب افراد از بیماری فشارخون بالا آگاهی ندارند و به دلیل همین بی اطلاعی، مراقبت های منظمی دریافت نمی کنند.
دکتر طباطبایی  بر لزوم استفاده از تمام توانمندی ها در اجرای بهینه پویش ملی کنترل فشار خون بالا تاکید کرد و افزود: بیماری پرفشاری خون، اولین عامل خطر در مرگ و ایجاد ناتوانی در جهان و ایران است.

شایان ذکر است: گردهمایی نمایندگان سازمانها و نهادها به منظور مشارکت در بسیجح ملی فشار خون در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برگزار شد.

تهیه وتنظیم: ابوالفضل امتحانی

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

٢٢٠٨١ - 1398/02/25

مصرف نا منظم دارو و عدم تبعیت بیمار از دستور مصرف دارو؛ از علل اصلي ناکامی در درمان فشارخون بالا
اعضای هیئت مدیره و بازرسان مجمع بازنشستگان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در انتخاباتی با حضور همکاران مشخص شدند.
توجه به اصول اقتصاد مقاومتی در فعالیت های مالی و اداری حوزه سلامت ضرورت دارد
فراخوان چهارمین جشنواره بانوان کارآفرین برگزیده و آینده پژوه ایرانی
فراخوان معرفی فرایندهای آموزشی به جشنواره شهید مطهری
طراحی مداخلات درمانی برای بیماران فشار خون بالا از مهمترین اهداف نظام سلامت است.
مقاومت و عدم رضایت به اعزام، برخی از مادران باردار مناطق روستایی سراوان، مهمترین تهدید سلامت
ظرفیت درمانی شهرستان سراوان به 350 تخت بستری افزایش پیدا می کند
اقدام خداپسندانه متخصص رادیولوژی بیمارستان دارالشفاء میرجاوه و انجام سونوگرافی برای مادران باردار منطقه ریگ ملک
افزایش ضخامت عضله قلب و تاثیر منفی در عملکرد طبیعی قلب از عوارض فشار خون بالا
تقدیر از نقش دانشگاه علوم‌پزشکی زاهدان در کاهش آسیب های اجتماعی
با تلاش و پی گیری 18 ساعته، بالاخره مادر باردار برای اعزام به بیمارستان رضایت داد
کمپین من فشار خون خود را می دانم...گامی در مسیر مشارکت مردم در طرح بسیج ملی کنترل فشار خون
سنجش فشار خون کافی نیست، کنترل عوارض فشار خون هدف ماست.
معرفی دو واحد عطاری متخلف عرضه کننده قرص برنج به مراجع قضایی
مسئول خدمات بیمارستان دارالشفاء میرجاوه تنها نماینده استان در کلاس پیش فصل داوران لیگ برتر فوتسال کشور
فشار خون، آغاز شصت سالگی را برایم با درد و رنج همراه ساخت
در مسابقات والیبال جام رمضان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تیم های معاونت فرهنگی و امور دانشجوئی و معاونت توسعه و مدیریت منابع به ترتیب مقام های اول مسابقات والیبال بانوان و آقایان را کسب کردند.
مراجعه هزار و 500 نفر به بیمارستان ها و مراکز درمانی شهرهای زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برای انجام غربالگری پرفشاری خون
شناسایی 36 بیمار بی اطلاع از فشار خون در پایگاههای فرودگاه و بیمارستان خاتم الانبیاء زاهدان