اخبار > فعالیت مجدد بوفه و فروشگاه مواد غذائی پردیس دانشگاه از آخر اردیبهشت

خبـــــر

فعالیت مجدد بوفه و فروشگاه مواد غذائی پردیس دانشگاه  از آخر اردیبهشت

مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اعلام این مطلب گفت: بدنبال طی فرایندهای قانونی و انجام اطلاع رسانی گسترده، فردی که واجد پروانه فعالیت مرتبط و دارای شرایط حقوقی لازم برای اجاره محل بوفه بود شناسائی شده است و طبق توافقات صورت گرفته، قرار است تا پایان اردیبهشت ماه امسال نسبت به فعال سازی مجدد این فروشگاه اقدام کند.

به گزارش روابط عمومی- دکتر ملک کیانی در این خصوص گفت: بوفه پردیس دانشگاه  ازسال 93 تا اسفند ماه پارسال درقالب عقد قرارداد اجاره و پس از انجام مزایده به فرد متقاضی واگذار شد امّا از سال گذشته دانشجویان مکررا به صورت حضوری وکتبی و حتی ازطریق شورای صنفی ودرجلسات متعدد، درخواست تغییرمتصدی بوفه را مطرح کردند.

وی افزود: با توجه به اینکه تاریخ قرارداد با متصدی مربوطه در تاریخ  7 اسفند ماه سال گذشته منقضی شده بود به دانشجویان پیشنهاد داده شد تا درقالب شرکت تعاونی دانشجویی، راه اندازی بوفه را به عهده بگیرند که البته پیشنهادی در این زمینه از سوی دانشجویان عزیز مطرح نشد.

دکتر کیانی تصریح کرد: اولین  آگهی فراخوان مزایده بوفه در تاریخ 26/9/97 با اجاره ماهیانه  24.000.000ریال و آگهی باردوم   درتاریخ  2/11/97  ونوبت سوم آن درتاریخ 26/1/98  در سه روزنامه کثیر الانتشار منتشر  شد و متاسفانه در هرسه نوبت مزایده هیچ متقاضی برای بوفه شرکت نکرد.

وی با اشاره به اینکه اوایل ماه جاری تقاضای اجاره بوفه از جانب فردی که دارای شرایط مورد نیاز  بود دریافت شد، اضافه کرد: با پیگیری های صورت گرفته، مراحل قانونی واگذاری بوفه به وی در حال انجام است.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

تهیه و تنظیم: مهدیه کیخوایی

٢٢٠٧٥ - 1398/02/25

غربالگری فشار خون 186 هزار نفر از هم استانیهای عزیزمطلوب است، ولی کافی نیست...همچنان تا 15 تیر ماه منتظر حماسه حضور مردم عزیز هستیم.
اعلام اسامی نامزدهای انتخابات نظام پرستاری و پایگاههای ثابت وسیار اخذ رای
اعضای انجمن طنز اداره ارشاد زاهدان به پویش ملی فشار خون پیوستند.
مولوی میر بلوچ زهی امام جمعه موقت اهل سنت میرجاوه: بهترین روش اطلاع رسانی سلامت هم کلام شدن با مردم با لهجه و گویش محلی خودشان است.
ارتقاء کیفیت خدمات و افزایش رضایتمندی ارباب رجوع از ثمرات الکترونیکی شدن خدمات است
مشارکت اعضای خانه مشارکت مردم در سلامت استان سیستان و بلوچستان در طرح بسیج ملی کنترل فشار خون بالا‌
توسعه و تحوّل در سلامت مردم رسالت مشترک همه مدیران و کارکنان دانشگاه است
پیشگیری از آسیبهای اجتماعی با فراگیری مشاوره های سلامت روان...ارائه خدمات رایگان روانشناسان گروه سلامت روان به شهروندان در هفته مبارزه با مواد مخدر
با مشارکت بنیاد خیریه بخشش، تکنیک فوق تخصصی کاشت حلزون در زاهدان عملی می شود.
مراقبت و کنترل ویژه تیم های سلامت از54 نفرازمدد جویان زندانهای استان دارای پرفشاری خون
سرعت عمل در پی گیری و راه اندازی بخش کاشت حلزون در زاهدان قابل تقدیر است.
سازمان های مردم نهاد حلقه مفقوده دستیابی به عدالت اجتماعی هستند
ورود دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به چرخه "کاشت حلزون" و درمان ناشنوائی های ارثی در سیستان و بلوچستان
فراهم شدن امکان ارسال کتب تالیفی به کمیسیون ارزشیابی متون و منابع علوم پزشکی
مسیرهای ارتباطی مشخصی برای پی گیری امور درمانی در اختیار هموطنان عزیز قرار دارد