اخبار > ایجاد امکان استقرار گروه های جهادی در مراکز خدمات جامع سلامت حاشیه شهر در راستای ارائه خدمات نیکوکارانه بهداشتی درمانی به مددجویان کمیته امداد

خبــــر

ایجاد امکان  استقرار گروه های جهادی  در مراکز خدمات جامع سلامت حاشیه شهر در راستای ارائه خدمات نیکوکارانه بهداشتی  درمانی به مددجویان کمیته امداد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: گروه های جهادی دانشگاه در راستای ارائه خدمات نیکوکارانه بهداشتی و درمانی به مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) استان می توانند با هماهنگی قبلی و در روزهای معین،  در مراکز خدمات جامع سلامت حاشیه شهر استقرار یابند.

به گزارش روابط عمومی دکتر سید محمد هاشمی شهری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان که در جلسه مشترک با مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره ) استان سخن می گفت، افزود: اداره خیرین سلامت و سازمان های مردم نهاد دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به طور مستمر برای برگزاری اردوهای جهادی در حاشیه شهرها همراه گروه های جهادی این دانشگاه است و   تا کنون ماهیانه حداقل یک اردوی جهادی برگزار شده است.

وی ادامه داد: تعداد زیاد پزشکان نیکوکار و دانشجویان سال آخر رشته های علوم پزشکی، امکان مناسبی برای برگزاری اردوهای جهادی خیرخواهانه توسط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان فراهم کرده است و با استفاده از این امکان می توانیم برای پذیرش و درمان سرپایی مددجویان کمیته امداد بهره گیریم.

وی تاکید کرد: برای نظام مند شدن اجرای این اردوها و استمرار آن لازم است تا تفاهم نامه ای بین دو دستگاه منعقد شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تصریح کرد: همچنین از طریق اعلام همگانی به متخصصان شاغل در بخش دولتی و خصوصی، اسامی آن دسته از همکارانی که تمایل به هر تعداد ویزیت مددجویان این نهاد،  به صورت رایگان دارند را ارائه خواهیم کرد.

آقای سید مهدی عبادی مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان هم در این جلسه با قدردانی از همراهی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: این دانشگاه همواره پشتیبان برنامه های سلامت محور کمیته امداد بوده است.

وی ادامه داد: این نهاد در حال حاضر 157 هزار خانواده را تحت پوشش دارد که با توجه به نیاز این خانواده ها از جنبه های مختلف از آنان حمایت می شود.

وی اضافه کرد: علاوه بر نیازهای درمانی مددجویان، در حال حاضر 3900 کودک بی سرپست فاقد حامی، تحت پوشش این نهاد در استان وجود دارد که هر فرد می تواند یک تا چند کودک را تحت پوشش مالی قرار داده و مبالغ هدیه خود را ماهیانه و نقدا به حساب کودک واریز کند.

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان همچنین پیشنهاد کرد: مرکز نیکوکاری در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در راستای جمع آوری هدایای نقدی و غیرنقدی و نذورات ساکنان پردیس اعم از اساتید، دانشجویان و کارکنان راه اندازی شود.

در این جلسه مقرر شد متن تفاهم نامه پیشنهادی توسط کمیته امداد امام خمینی (ره) سیستان و بلوچستان تنظیم و به اداره خیرین سلامت و سازمان های مردم نهاد دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ارسال شود.

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی رمانی زاهدان

تهیه و تنظیم: مهدیه کیخوایی

٢٢٠٥٧ - 1398/02/23

غربالگری فشار خون 186 هزار نفر از هم استانیهای عزیزمطلوب است، ولی کافی نیست...همچنان تا 15 تیر ماه منتظر حماسه حضور مردم عزیز هستیم.
اعلام اسامی نامزدهای انتخابات نظام پرستاری و پایگاههای ثابت وسیار اخذ رای
اعضای انجمن طنز اداره ارشاد زاهدان به پویش ملی فشار خون پیوستند.
مولوی میر بلوچ زهی امام جمعه موقت اهل سنت میرجاوه: بهترین روش اطلاع رسانی سلامت هم کلام شدن با مردم با لهجه و گویش محلی خودشان است.
ارتقاء کیفیت خدمات و افزایش رضایتمندی ارباب رجوع از ثمرات الکترونیکی شدن خدمات است
مشارکت اعضای خانه مشارکت مردم در سلامت استان سیستان و بلوچستان در طرح بسیج ملی کنترل فشار خون بالا‌
توسعه و تحوّل در سلامت مردم رسالت مشترک همه مدیران و کارکنان دانشگاه است
پیشگیری از آسیبهای اجتماعی با فراگیری مشاوره های سلامت روان...ارائه خدمات رایگان روانشناسان گروه سلامت روان به شهروندان در هفته مبارزه با مواد مخدر
با مشارکت بنیاد خیریه بخشش، تکنیک فوق تخصصی کاشت حلزون در زاهدان عملی می شود.
مراقبت و کنترل ویژه تیم های سلامت از54 نفرازمدد جویان زندانهای استان دارای پرفشاری خون
سرعت عمل در پی گیری و راه اندازی بخش کاشت حلزون در زاهدان قابل تقدیر است.
سازمان های مردم نهاد حلقه مفقوده دستیابی به عدالت اجتماعی هستند
ورود دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به چرخه "کاشت حلزون" و درمان ناشنوائی های ارثی در سیستان و بلوچستان
فراهم شدن امکان ارسال کتب تالیفی به کمیسیون ارزشیابی متون و منابع علوم پزشکی
مسیرهای ارتباطی مشخصی برای پی گیری امور درمانی در اختیار هموطنان عزیز قرار دارد