پایش ارزیابی خطر کارخانجات لبنی و گوشتی زاهدان توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو
کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر مبنای چک لیست ارزیابی خطر( HACCP) تمامی کارخانجات لبنی و گوشتی زاهدان را پایش کردند.

به گزارش روابط عمومی- مهندس سعید کلانتری، سرپرست مدیریت نظارت بر ارزیابی مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: ارتقاء سطح امنیت غذایی و افزایش سطح تکنولوژی و دانش فنی تولید مواد خوراکی و آشامیدنی به منظور دسترسی به غذای سالم و امنیت غذا از مزرعه تا سفره از جمله سیاست های سازمان غذا و دارو می باشد که در همین راستا پایش طرح سطح بندی و وضعیت سنجی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی در واحدهای لبنی و گوشتی اجرا شد.
وی افزود: با استقرار سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی در واحدهای تولیدی و پیاده سازی استانداردهای مربوطه به مصرف کننده این اطمینان داده می شود که غذایی که مصرف می کند فاقد آلودگی و ایمن است.
شایان ذکر است: این واحد های صنفی بصورت مستمر توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نظارت می شوند و در این پایش نیز تمامی خطرهای ویژه و اقدامهای لازم برای اطمینان از ایمنی مواد غذایی شناسایی و کنترل می شوند.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
comment