رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ؛
لزوم معرفی ظرفیت ها و توانمندی های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در جذب گردشگر سلامت
با توجه به فضای رقابتی و شرایط جغرافیای استان، معرفی ظرفیت ها و توانمندی های دانشگاه برای جذب گردشگر سلامت ضرورت دارد.
_crop.jpeg)
به گزارش روابط عمومی- دکتر حبیب غزنوی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در نشست گردشگری سلامت در بیمارستان علی ابن ابی طالب(ع) زاهدان اظهار داشت: در سه سال گذشته این دانشگاه در بین سایر دانشگاه های کشور در حوزه آموزش و گردشگری سلامت جهش قابل توجه ای داشته است.
وی ادامه داد: بطوری که در سه سال گذشته در جذب دانشجوی خارجی در پایین ترین رتبه در کشور قرار داشتیم، در حال حاضر از متوسط کشوری بالاتریم و در گردشگری سلامت نیز تا پایان سال ارتقاء خواهیم یافت.
وی با اشاره به فرصت مناسب ایجاد شده در خصوص معرفی ظرفیت ها و توانمندی های دانشگاه در حوزه گردشگری سلامت در نمایشگاه عمان، افزود: با توجه به ارتباط ریشه ای استان سیستان و بلوچستان با کشور عمان، باید با استفاده از مزیت های رقابتی جهت معرفی ظرفیت ها، توانمندی ها و رفع موانع، چالش ها و حلقه های مفقوده گردشگری سلامت را بر طرف کنیم.
دکتر غزنوی، حضور دانشجویان بین الملل را بعنوان سفیر معرفی ظرفیت های این دانشگاه برشمرد و افزود: با استفاده از ظرفیت دانشجویان بین الملل باید توانمندی ها و پتانسیل های خود را به کشور پاکستان معرفی نماییم.
دکتر طباطبایی، مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در امور بین الملل، گردشگری سلامت را به عنوان یکی از صنایع به شدت رقابتی عنوان کرد و افزود: خوشبختانه این دانشگاه از ظرفیت های درمانی و استانداردخوبی مانند مرکز چشم پزشکی الزهرا، بخش ناباروری بیمارستان علی ابن ابیطالب، پیوند کلیه و.. برخوردار است.
وی با اشاره به اینکه 3 بیمارستان این دانشگاه مجوز (IPD) را ردیافت کردند، افزود: با توجه به اینکه بیش از یک سوم جمعیت عمان بلوچ هستند و ارتبات خوبی با مردم این استان دارند، می توان با ارتقاء زیر ساخت های گردشگری سلامت در استان، شرایط پذیرش بیمار از کشور های منطقه را فراهم کرد.
وی وجود نیروی انسانی متهعد و متخصص را یکی از نقاط قوت دانشگاه در گردشگری سلامت عنوان کرد و افزود: ما باید با رفع موانع و چالش ها و فرهنگ سازی و ارتقاء زیرساخت ها ازجمله وبسایت بیمارستان ها، راه اندازی واقعیت مجازی و ارتقاء هتلینگ بیمارستان ها، ظرفیت ها و پتانسیل های خود را معرفی نماییم.
دکتر مومنی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: خوشبختانه از پتانسیل های خوبی در حوزه گردشگری سلامت برخورداریم و در یکسال گذشته بیش از 200 بیمار IPD در بیمارستان میرجاوه و زاهدان خدمات دریافت کردند.
لازم به ذکر است: در این نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر برگزاری منظم جلسات یکماه گردشگری سلامت در بیمارستان ها و پیگری مصوبات این جلسات تاکید کرد.
شایان ذکر است: در پایان این مراسم با حضور رئیس دانشگاه و معاون درمان از برخی همکاران که در حوزه گردشکری سلامت مشارکت فعال داشتند نیز تقدیر شد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان