در دو سال گذشته بیش از ۶۰۰ میلیارد تومان تجهیزات پزشکی به مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزوده شده است
در راستای توسعه عدالت در سلامت در دو سال گذشته بیش از ۶۰۰ میلیارد تومان تجهیزات پزشکی به مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزوده شده است
.jpeg)
به گزارش روابط عمومی_ دکتر حبیب غزنوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در نشست با اصحاب رسانه که به مناسبت دهه مبارک فجر برگزار شد گفت: این تجهیزات شامل دستگاه لیزر اگزایمر، ام آر آی، دستگاه سی تی سیمولاتور، دستگاه پت سی تی، دستگاه دیالیز، ونتیلاتور و... است.
وی ادامه داد: در یک سال اخیر در شهرستان سراوان و خاش دو دستگاه ام آر آی پیشرفته نصب و در چرخه خدمت رسانی قرار گرفته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: به مناسبت دهه مبارک فجر یک دستگاه ام ار ای دیگر به حوزه علوم پزشکی زاهدان در بیمارستان خاتم الانبیا (ص) زاهدان اضافه خواهد شد.
دکتر غزنوی عنوان کرد: در حوزه درمان سرطان نیز سی تی سیملاتور که در دقت درمان سرطان به کار میرود در بیمارستان علی ابن ابیطالب علیه السلام زاهدان افتتاح خواهد شد.
وی ادامه داد: در حال حاضر سه بیمارستان علی بن ابیطالب علیه السلام زاهدان، الزهرا سلام الله زاهدان و دارالشفای میرجاوه دارای مجوز پذیرش بیمار خارجی هستند که میتوانند با توسعه گردشکری سلامت به توسعه و رونق این استان در بخش های درمان، اشتغال، فرهنگ و اقتصاد کمک کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان همچنین از افتتاح سی تی آنژیو بیمارستان علی بن ابیطالب زاهدان در این ایام خبر داد.
دکتر غزنوی عنوان کرد: در حال حاضر در شهرستان سراوان بیش از ۴۷ نیروی متخصص و فوق تخصص حضور دارند.
وی افزود: بیمارستان ایرانمهر سراوان یکی از بیمارستان های زیبای کشور است، از دو سال پیش این بیمارستان فعال شده است و در حال حاضر ضریب اشغال تخت بیمارستان ایرانمهر سراوان بیش از ۷۰ درصد است.
دکتر غزنوی گفت: با حضور متخصصین رشته های گوناگون پیشرفته ترین اعمال جراحی که در سراسر جهان انجام می شود در سراوان نیز انجام می شود و این موضوع باعث کاهش سفرهای درمانی مردم این منطقه شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان همچنین گفت: خوشبختانه در حال حاضر در تمام مراکز خدمات جامع سلامت شهری پزشک حضور دارد.
وی افزود: حدود ۱۰۰ مرکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان است که تنها مرکز مک سوخته سراوان پزشک ندارد.
وی تصریح کرد: در حوزه تامین دارو و شیرخشک مشکلات وجود داشت اما با اقداماتی که انجام شده، مشکلات مردم در زمینه تامین دارو و شیرخشک مرتفع شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: ارائه دهندگان خدمات سلامت در یک سال گذشته به بیش از 2 میلیون نفر خدمات درمانی ارائه کردند.
وی افزود: همچنین بیش از 10 میلیون خدمت آزمایشگاهی در مراکز آزمایشگاهی شهری و روستایی حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان انجام شده است.
دکتر غزنوی از کاهش ۲۰ درصدی آمار اعزام بیماران خبر داد و گفت: با توجه به پهناور بودن سیستان و بلوچستان اعزام بیماران یک چالش بزرگ محسوب میشود که خوشبختانه با توسعه زیرساخت ها و توزیع نیروی متخصص شاهد کاهش اعزام بیماران به مرکز درمانی مرکز زاهدان هستیم.
دکتر غزنوی بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در نظام پرداخت کارکنان در نیمه برتر کشور قرار دارد.
دکتر مهدی زنگنه معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: تغییر سبک زندگی نقش اساسی در ارتقاء سلامت جامعه دارد.
وی ادامه داد: سکته ها به دهه سوم زندگی رسیده است، جوانان ۲۵ ساله نیز سکته می کنند.
وی افزود: باید رفتار و کردارمان را در خصوص عادات و آدابی که داریم، تغییر داده و سبک زندگی صحیح، تغذیه سالم و ورزش و فعالیت بدنی مناسب را در برنامه روزانه قرار دهیم.
دکتر زنگنه ادامه داد: تنها ۲۵ درصد سلامت مردم به بهداشت درمان مربوط میشود و ۷۵ درصد مربوط به سایر عوامل از جمله سواد، فقر و ... است.
دکتر مصطفی صالحی زاده معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: شیرخشک به دلیل قیمت ارز به کشورهای همسایه قاچاق می شود.
وی افزود: کمبود شیرخشک که چند ماه پیش بوجود آمد، به دلیل اختلاف قیمت ارز است که به دلیل عدم تولید در کشورهای همجوار، موجب قاچاق شیرخشک میشود.
دکتر صالحی زاده گفت:باتوجه به حجم قاچاق شیرخشک به خارج کشور که از سیستان و بلوچستان انجام می شود، طبق ارزیابی صورت گرفته مشخص شد که این شیرخشک ها از سایر نقاط کشور به سیستان و بلوچستان جهت قاچاق به خارج از کشور منتقل می شود.
وی گفت: باتوجه به عملکرد موفق دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در انجام طرح ضربتی کنترل و پایش تامین و عرضه انواع شیرخشک رصد توزیع و عرضه شیرخشک در داروخانه های کشور به معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تفویض اختیار شده است.
دکتر صالحی زاده در ادامه گفت : شهروندان گرامی همچنین می توانند با ارسال پیامک به شماره 3000990005 هرگونه شکایات و یا کمبود دارو را اعلام تا در اسرع وقت کارشناسان این حوزه پیگیری نمایند .
دکتر محمد کاظم مومنی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان سامانههای نظارتی مختلفی برای رسیدگی به شکایات در زمینه مسائل تشخیصی، درمانی و اشتباهات طبّی، برخوردهای نامناسب، اخذ وجه مازاد در بخش دولتی و خصوصی و همچنین گزارش انجام خدمات درمانی توسط فرد فاقد صلاحیت را دارد.
دکتر مومنی افزود: هم استانی های عزیز در صورت مشاهده هرگونه تخلف موارد را از طریق سامانه متمرکز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به شماره 190 و یا در ساعات اداری به شماره تلفن نظارت بر درمان دانشگاه 33372051 اعلام نمایند.
وی افزود: همچنین سامانه پیامکی واحد ارتباطات مردمی دانشگاه با سرشماره 3000123155 از دیگر مسیرهای ارتباطی بیماران و مراجعان با مسئولین دانشگاه است.
دکتر علی نویدیان معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز گفت: در همین بازه علاوه بر نیروهای شرکتی و برونسپاری ۵۵۰ نفر نیروی پیمانی جذب دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شده اند.
وی گفت: در راستای صرفهجویی در مصرف آب تعداد زیادی از کولرهای خوابگاههای دانشجویی و بیمارستانها حذف شده و اسپیلت های دو زمانه جایگزین آنها شده است.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان