تولد بیش از 830 نوزاد در ماه در بیمارستان رازی سراوان
ماهیانه در بیمارستان رازی سراوان، 830 نوزاد چشم به جهان می گشایند و البته تمایل مادران به انجام زایمان طبیعی، با توجه به شرایط مطلوب و حضور متخصصین کاربلد، بیشتر است.

به گزارش روابط عمومی _ دکتر محمود کهن سال رئیس بیمارستان رازی سراوان گفت: از ابتدای امسال تاکنون 7 هزار و 516 زایمان در بیمارستان رازی سراوان انجام شده است که حدود 80 درصدنوزادان به روش زایمان طبیعی بدنیا آمدند.
وی ادامه داد: آمار تعداد زایمان های انجام شده در بیمارستان رازی سراوان حاکی از تمایل مادران برای انجام زایمان طبیعی به عنوان امن ترین روش زایمان است.
رئیس بیمارستان رازی سراوان گفت: عمل زایمان سزارین در مقایسه با طبیعی عوارض جدی بر سلامت مادر می گذارد که در برخی موارد تبعات انجام عمل سزارین غیر قابل جبران است و مادران و خانواده ها باید به این موضوع مهم توجه جدی داشته باشند.
وی تصریح کرد: در بخش زنان و زایمان این بیمارستان تعداد 8 متخصص زنان و زایمان، و 4 متخصص بیهوشی و 70 ماما در حال ارائه خدمات به مادران و نوزادان هستند.
وی ادامه داد: در راستای ترویج زایمان طبیعی، با تلاش های معاونت درمان دانشگاه زایمان بی درد در بیمارستان رازی سراوان از اول دی ماه راهاندازی شده است.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان