تشکیل پرونده الکترونیک سلامت، ضامن سلامتی خانواده
پرونده الکترونیک سلامت در کشور، نسخه دیجیتال پرونده های کاغذی می باشد که سوابق بهداشتی و درمانی مردم جامعه را از زمان تولد تا زمان مرگ ثبت می کند.

به گزارش روابط عمومی- اسماء غلامی، کارشناس توسعه شبکه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در حاشیه بازدید از شهرستان خاش با بیان این مطلب گفت: پرونده الکترونیک سلامت در کشور، نسخه دیجیتال پرونده های کاغذی می باشد که سوابق بهداشتی و درمانی مردم جامعه را از زمان تولد تا زمان مرگ ثبت می کند.
به گفته غلامی، حفظ امنیت، محرمانگی اطلاعات سلامت و دسترسی شهروندان به پرونده الکترونیک سلامت از جمله رویکرد های طرح پرونده الکترونیک سلامت می باشد.
وی گفت: لزوم دسترسی سریع ارائه دهندگان خدمت به اطلاعات بیمار، کاهش هزینه های بهداشت و درمان، تمایل مردم جامعه برای سالم تر ماندن، کاهش درمان های تکراری و جلوگیری از تکرار اقدامات تشخیصی درمانی، کاهش خطاهای پزشکی به دلیل ثبت الکترونیکی نسخ پزشکی از موارد اهمیت پرونده الکترونیک سلامت است.
کارشناس توسعه شبکه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: هم استانی های عزیز می توانند با مراجعه به پایگاه سلامت و یا خانه بهداشت محل سکونت خود و تشکیل پرونده الکترونیک سلامت در سامانه یکپارچه بهداشت (سیب)، از دریافت خدمات و مراقبت های بهداشتی توسط تیم سلامت ( پزشک عمومی، کارشناس سلامت روان، کارشناس تغذیه، انجام واکسیناسیون، مراقبت های روتین در هر رده سنی و ...) در هر نقطه از کشور بصورت کاملا رایگان، بهرمند شوند.
وی ادامه داد: در سامانه سیب، اطلاعات مربوط به وضعیت بیماری و روند درمان فرد در هر لحظه توسط کادر بهداشت و درمان در اقصی نقاط کشور قابل دسترسی می باشد، همچنین سوابق مربوط به سلامت و بیماری افراد خانواده در این سامانه ثبت و به بهورز، مراقب سلامت و پزشک برای مراقبت و تشخیص بهتر کمک می نماید.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان