معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان؛
تسهیل شرایط صدور مجوز فعالیت مشاغل خانگی
در راستای ایجاد اشتغال و گسترش مشاغل خانگی، شرایط فرایند صدور مجوز مشاغل خانگی تسهیل شد.

به گزارش روابط عمومی- دکتر مصطفی صالحی زاده، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: متقاضیان دریافت مجوز تولید مواد غذایی خانگی ابتدا باید در درگاه ملی مجوز ها به نشان mojavez.ir ثبت نام و سپس برای کسب اطلاعات بیشتر به معاونت غذا و دارو بخش صدور پروانه های غذایی مراجعه کنند.
وی افزود: مجوز مشاغل خانگی برای محصولاتی نظیر بسته بندی ترشیجات، خشکبار، حبوبات، غلات، سبزی خشک، میوه خشک، نان سنتی و محصولات بومی و منطقه ای استان و... صادر می گردد که متقاضیان با رعایت شرایط بهداشتی و ضوابط مربوطه می توانند کد بهداشتی را جهت محصول تولید شده در خانه خود دریافت نمایند و این محصولات را در سطح فروشگاه های شهر به فروش برسانند.
وی با اشاره به اینکه گسترش مشاغل خانگی با نظارت کافی و رعایت اصول بهداشت و سلامت از جمله اهداف این حوزه می باشد افزود: مشاغل خانگی نیاز به تجهیزات و دستگاه صنعتی خاصی نمی باشد و با وسایل معمول موجود در آشپزخانه منزل خود می توانند اقدام به تولید کنند.
وی ادامه داد: با توجه به تسهیل فرآیند صدور مجوز مشاغل خانگی در زمینه مواد غذایی، تاکنون 5 مجوز مشاغل خانگی در زمینه تولید شیرینی خانگی، بسته بندی ترشی و نان سنتی توسط این معاونت صادر شده است.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان