تداوم تشدید نظارت های بازرسان بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی تا پایان نوروز و ماه مبارک رمضان
تشدید نظارت های بازرسان سلامت محیط و کار تا پایان تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان تداوم دارد.
_crop.jpeg)
به گزارش روابط عمومی- دکتر مهدی زنگنه، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان این مطلب گفت: از ابتدای طرح سلامت نوروزی بازرسان سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بیش از10 هزار بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی انجام دادند که 26 هزار 320 کیلو گرم مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته شناسایی و معدوم گردیده است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: با توجه به اهمیت حفظ سلامت شهروندان و مسافران و پیشگیری از وقوع احتمالی بیماریهای قابل انتقال از آب و غذا و مسمومیتهای غذایی بیش از 400 نمونه برداری آب آشامیدنی و مواد غذایی توسط بازرسین بهداشت محیط انجام شده است.
وی گفت: در طرح بسیج سلامت نوروزی و تشدید نظارت ها در ماه مبارک رمضان 175 بازرس سلامت محیط کار دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر رستوران ها، هتل ها، مراکز اقامتی، مساجدها، مدارس ومحل های اسکان مسافرین، پایانه های مسافربری، اماکن بین راهی، سامانه های آبرسانی و مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی نظارت فعال دارند.
معاونبهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از مسافران و شهروندان درخواست، کرد، ضمن رعایت ضوابط بهداشتی، از خرید مواد غذایی فاقد مشخصات بهداشتی و از فروشندگان دوره گرد جدا خودداری کنند، و در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی، شکایات خود را از طریق سامانه ارتباط مردمی و رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت (۱۹۰) ثبت و پیگیری نمایند.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان