تجلیل از 9 واحد تولیدی منتخب صنایع غذایی در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
همزمان با روز جهانی غذا، در مراسمی در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از مدیران و مسئولین فنی 9 واحد تولیدی برتر صنایع غذایی زاهدان تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی -دکتر مصطفی صالحی زاده، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در مراسم تجلیل از واحدهای تولیدی برتر صنایع غذایی زاهدان با اشاره به این موضوع که دسترسی به غذای سالم، حق همه مردم است، اظهار داشت: غذا یکی از مهمترین نیاز های انسان است و دسترسی و تامین مواد غذایی سالم در ارتقای سلامت افراد جامعه نقش اساسی ایفا می کند.
وی ضمن قدردانی و حمایت از تمامی فعالان صنایع غذایی استان گفت: بمنظور گسترش و ایجاد اشتغال مشاغل خانگی، تاکنون 6 مجوز مشاغل خانگی در زمینه تولید مواد غذایی توسط این معاونت صادر شده است و شرایط صدور مجوز بر این گروه ها تسهیل شده است.
وی افزود: امیداویم با تولید محصولات قابل رقابت و با کیفیت شاهد رشد صنعت غذایی و بهداشتی استان باشیم.
مهندس سعید کلانتری، مدیر نظارت بر ارزیابی فراورده های خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ضمن گرامیداشت روز جهانی غذا با اشاره اینکه تولید رمز پیشرفت و مایه قدرت کشورهاست، تصریح کرد: کنترل و نظارت بر صنایع غذایی و تولیدی از وظایف معاونت غذا و دارو است و در این راستا در 6 ماه نخست سال تاکنون، بازرسان معاونت و غذا و دارو دانشگاه بیش از 900 بازدید از مراکز تولیدی، توزیعی و وارداتی انجام دادند.
وی ادامه داد: معاونت غذا و دارو همراه همیشگی صاحبان صنایع در راه اندازی و توسعه واحدهای تولیدی و ارتقای کیفی و بهداشتی محصولات تولیدی در استان بوده است.
شایان ذکر است: در مراسمی که صبح امروز در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برگزار شد از واحد های تولیدی برتر، واحد های نمونه صادرات و واردات مواد غذایی، شرکت های برگزیده پخش مواد غذایی و مسئولین فنی برتر واحد های تولیدی تقدیر و قدردانی شد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان