رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان؛
بیمارستان بوعلی نیازمند بازنگری کارشناسی برای افزایش بهرهوری است
با توجه به قدمت بالای بیمارستان بوعلی و اینکه در مرکز شهر قرار دارد جهت استفاده مطلوب از این ظرفیت درمانی نیازمند بازنگری کارشناسی است.
_crop.jpeg)
به گزارش روابط عمومی- دکتر محمدحسن محمدی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، در نشست با رئیس بیمارستان بوعلی ضمن تأکید بر لزوم بازنگری کارشناسی در وضعیت این بیمارستان، گفت: با توجه به قدمت بالای بیمارستان بوعلی، این مرکز با چالشهایی مواجه است که نیازمند اقدامات اساسی در راستای افزایش بهرهوری و نگهداشت زیرساختها میباشد. این موضوع باید با استفاده از نظرات تخصصی و دیدگاههای کارشناسی پیگیری شود.
وی با اشاره به نقش معاونت درمان دانشگاه در این حوزه افزود: ضروری است مطالعات و بررسیهای لازم درباره وضعیت موجود این بیمارستان از سوی حوزه معاونت درمان صورت گیرد تا بتوان در جهت ارتقاء سطح خدمات و بهرهوری، برنامهریزی دقیقی انجام داد.
دکتر ملاشاهی، رئیس بیمارستان بوعلی نیز با ارائه گزارشی از پیشینه و فعالیتهای این بیمارستان، اظهار داشت: بیمارستان بوعلی در مساحتی بالغ بر ۱۷ هزار متر مربع، در سال ۱۳۳۳ ساخته شد و به عنوان اولین بیمارستان شهر زاهدان، در کنار بخشهای عمومی، دارای بخشهای زنان و زایمان و اتاق عمل بوده است.
وی ادامه داد:پس از پیروزی انقلاب اسلامی و تأسیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، با توسعه فضاهای درمانی و تخصصی شدن رشتههای پزشکی، بیمارستان بوعلی نیز همگام با این روند، با ارائه خدمات درمانی، مراقبتی و پژوهشی، نقش مؤثری در ارتقاء شاخصهای سلامت استان و خدمترسانی تخصصی به مردم ایفا کرده است.
دکتر ملاشاهی همچنین با اشاره به توسعه فضاهای درمانی در این بیمارستان افزود: در هفته سلامت در راستای ارتقاء کیفیت خدمات و ارائه مراقبتهای ایمن، بخش ایزوله تنفسی با ظرفیت ۱۰ تخت بستری ویژه بیماران عفونی راهاندازی شده و همچنین مرکز درمان سوءمصرف مواد مخدر نیز به بهرهبرداری رسیده است.
شایان ذکر است در این نشست با بررسی چالشها، نیازها و راهکارهای توسعهای بیمارستان بوعلی با حضور رئیس دانشگاه و معاونین توسعه و بهداشت و مدیران حوزه درمان و این بیمارستان برگزار شد و مقرر شد بررسیهای کارشناسی دقیقتری در خصوص ارتقاء زیرساختها و بهرهوری این مرکز درمانی انجام گیرد.
comment