برگزاری جشنواره غذای سالم در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مناسبت هفته سلامت
به مناسبت فرارسیدن هفته سلامت، جشنواره غذای سالم با مشارکت کارکنان در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برگزار شد
.jpeg)
به گزارش روابط عمومی _ مهندس امید اکاتی مدیر امور پشتیبانی و خدمات رفاهی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: در راستای ترویج فرهنگ غذای سالم و آشنایی با غذاهای سنتی و بومی جشنواره غذای سالم با مشارکت کارکنان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برگزار شد
وی ادامه داد: در این جشنواره از 10 نفر از شرکت کنندگان بر اساس نظر داوران تقدیر و هدایایی تقدیم شد
وی افزود: انتخاب غذای برتر با معیار تنوع گروه های غذایی، مصرف کم شکر و نمک و روغن بعنوان عوامل آسیب رسان، تزئین و طعم غذا انجام گرفت.
مهندس اکاتی با اشاره به اهمیت سلامت گفت: برگزاری اینگونه جشنوارهها در ارتقاء سطح سواد تغذیهای جامعه بسیار تاثیر گذار است