امکان کسب مجوز بهداشتی برای تولید 33 محصول غذایی خانگی در سیستان و بلوچستان وجود دارد
در حال حاضر امکان کسب مجوز بهداشتی برای تولید 33 محصول غذایی خانگی از جمله محولات بومی در سیستان و بلوچستان وجود دارد
.jpeg)
به گزارش روابط عمومی _ دکتر مصطفی صالحی زاده، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در کارگروه توسعه مشاغل خانگی که در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد گفت: استانداردهایی که توسط سازمان غذا و دارو در راستای تولید محصولات غذایی تعیین میشوند جهت حفظ سلامت مصرفکنندگان طراحی شدهاند که سلامت عمومی جامعه را تضمین می کند.
وی ادامه داد: فهرست اقلام غذایی مشمول فعالیت مشاغل خانگی در استان سیستان و بلوچستان شامل آماده سازی و بسته بندی ترخینه، بسته بندی ادویه سائیده نشده، بسته بندی نمک طعام تصفیه شده، پاک نمودن و بسته بندی انواع حبوبات، پاک نمودن و بسته بندی کشمش و مویز، پاک نمودن و بسته بندی نخودچی، آماده سازی و بسته بندی دانه رست شده قهوه، پاک نمودن و بسته بندی توت خشک، آماده سازی و بسته بندی ارقام خرمای خشک، پاک نمودن و بسته بندی زرشک و لیمو عمانی، آماده سازی و بسته بندی سیر سرخ شد، پاک نمودن و بسته بندی عناب و سنجد و... می باشد.
وی افزود: هم استانی های عزیز می توانند فهرست کامل اقلام غذایی مشمول فعالیت مشاغل خانگی را در سایت اطلس غذا و دارو به آدرس https://atlas.zaums.ac.ir/ مشاهده کنند.
دکتر صالحی عنوان کرد: در راستای بهبود اقتصاد خانوارها و تحقق شعار سال جاری با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم، کارگروه توسعه مشاغل خانگی با هدف معرفی مشاغل خانگی و تشویق بانوان خانه دار و متقاضیان احداث کارگاه های کوچک خانگی راه اندازی شد.
اولین جلسه کارگروه مشاغل خانگی در محل معاونت غذا و دارو دانشگاه و به ریاست آقای دکتر مصطفی صالحی زاده معاون غذا و دارو تشکیل و در خصوص تعامل بین دستگاه های متولی اشتغال و کارآفرینی از جمله دفتر امور بانوان و خانواده استانداری، اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی، جهاد کشاورزی، اداره کل کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان فنی و حرفه ای هم اندیشی به عمل آمد. در این جلسه پیرامون بهبود اقتصاد خانوارها و رفع موانع توسعه اشتغال خانگی از جمله تسهیل فرآیند کسب مجوزها و اختصاص مکان مناسب جهت عرضه محصولات تولیدی، راه کارهایی ارائه شد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان