معاون غذا و دارو خبر داد:
آغاز تولید نان سبوسدار در زاهدان با صدور پروانه بهداشتی ساخت آرد و نان کامل
با صدور پروانه بهداشتی ساخت آرد و نان کامل برای اولین بار در استان سیستان و بلوچستان، تولید نان کامل در زاهدان شروع شد.
_crop.jpg)
به گزارش روابط عمومی-دکتر مصطفی صالحی زاده، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان این مطلب گفت: در راستای تشویق خانواده ها به استفاده از نان کامل به عنوان بهترین و سالمترین نان، برای یک کارخانه و یک واحد تولیدی، مجوز ساخت آرد و نان کامل صادر شد.
وی افزود: استفاده از نان کامل و سبوسدار به دلیل اینکه دارای فیبر، منیزیم، برخی ویتامین ها و آنتی اکسیدن می باشد، برای پیشگیری و کمک به درمان بیماریهایی از جمله اضافه وزن و چاقی، فشارخون بالا، دیابت، چربی خون توصیه می شود.
وی ادامه داد: چندین واحد تولیدی آرد نیز ضمن تامین منابع مالی لازم به دنبال تجهیز و راه اندازی خطوط تولید آرد، نان و فرآورده های آردی بر پایه آرد کامل هستند.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان