پایش و ارزیابی 40 واحد تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی توسط کارشناسان غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
تمامی واحد های تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی بصورت مستمر توسط کارشناسان غذا و دارو پایش می شوند.

به گزارش روابط عمومی- مهندس سعید کلانتری، سرپرست مدیریت نظارت بر ارزیابی مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو زاهدان گفت: با هدف ارتقای کیفیت محصولات تولیدی و اطمینان از فراهم بودن شرایط فنی و بهداشتی جهت تولید فرآورده های سالم و ایمن، همواره واحدهای تولیدی خوراکی و آشامیدنی مورد ارزیابی و پایش قرار می گیرند.
وی در خصوص نحوه اجرای برنامه پایش و ارزیابی برنامه های پیش نیازی prps گفت: چک لیست برنامه های پیش نیازی واحدهای تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی که موارد مختلف موثر بر تولید نظیر الزامات ساختمانی، زیست محیطی، حسن اجرای ضوابط و دستورالعمل های ابلاغی و... را بررسی می کند، پس از خوداظهاری مسئول فنی واحد تولیدی، توسط کارشناسان مدیریت نظارت بر ارزیابی مواد غذایی و آشامیدنی صحه گذاری و ارزیابی می گردد.
وی در پایان گفت: در حال حاضر تعداد 55 واحد تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان فعالیت دارند که پایش و ارزیابی برنامه های پیش نیازی (Prps) به صورت سالیانه و با دقت انجام می شود و در صورت عدم کسب حد نصاب امتیاز توسط واحد تولیدی، نسبت به تعیین تکلیف ادامه فعالیت آن تصمیم گیری خواهد شد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
comment