هیچ مورد مبتلا به تب دانگ در بین زوار پاکستانی ورودی از مرز میرجاوه مشاهده نشده است/ غربالگری بیش از ۶هزارنفر در نقطه صفر مرزی
خوشبختانه تا امروز هیچ موردی از ابتلا به بیماری تب دانگ در میان زائران حسینی کشور پاکستان ورودی از مرز میرجاوه مشاهده نشده است.

به گزارش روابطعمومی_ دکتر کریمی فرمانده میدانی کمیته بهداشت و درمان اربعین در جریان بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از خدمات نظام سلامت در نقطه صفر مرزی میرجاوه به زوار پاکستانی گفت: کمیته سلامت اربعین از زمان آغاز سفر زوار پاکستانی فعالیت خود را آغاز کرده و در بازگشت نیز تداوم دارد.
وی افزود: تمامی زوار در بدو ورود از نظر ابتلا به بیماری های قابل انتقال معاینه می شوند.
دکتر کریمی ادامه داد؛ تاکنون بیش از ۶ هزار و ۳۶۰ نفر از این نظر غربالگری شده اند.
به گفته وی، در حال حاضر یک موکب سلامت و پایگاه مراقبت مرزی و بیمارستان نیز به عنوان پشتیبان، فعال بوده و به زوار خدمات ارائه میکنند.
وی افزود: با توجه به اینکه موکب سلامت در زائرسرای میرجاوه دایر شده است تاکنون ۳۵۰ زائر پاکستانی توسط پزشکان ویزیت رایگان شده اند.
وی تاکید کرد: خوشبختانه تا امروز هیچ موردی از ابتلای زوار پاکستانی به بیماری تب دانگ گزارش نشده و جای نگرانی وجود ندارد.