هر کودک همیار سلامت خود و خانواده خود
شرط مردمیسازی سلامت در جامعه، برنامه ریزی آموزش های خاص گروه کودکان است.

به گزارش روابط عمومی _ دکتر مصطفی صالحی زاده، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: کودکان به سرعت در حال رشد هستند و عادات بد غذایی آنان را در معرض خطر قرار می دهد بر همین اساس کارگاه آموزشی همیاران سلامت به مناسبت روز جهانی ایمنی غذا در راستای آشنایی کودکان یا مواد غذایی سالم برگزار شد.
وی ادامه داد: خانوادهها موظف هستند تا در راستای نهادینه سازی عادتهای خوب غذایی در فرزندانشان و بهرهمندی آنها از تغذیه سالم تلاش کنند و اجازه ندهند فرزندانشان از مواد غذایی غیر بهداشتی استفاده کنند.
وی عنوان کرد: در کارگاه آموزشی همیاران سلامت که ویژه کودکان رده سنی ۷ تا ۱۱ سال بود دانش آموزان با مواد غذایی سالم آشنا شدند و نمایشگاه نقاشی کودکان با موضوع غذا نیز برگزار و به شرکت کنندگان جوایزی اهدا شد.