معدوم سازی 3 هزار کیلو گرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در سیب و سوران
در بازدید های بازرسان سلامت محیط کار از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در سیب و سوران، 3 هزار کیلو گرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و فاقد مجوز مصرف جمع آوری و معدوم سازی شد.

به گزارش روابط عمومی _ مهندس عبدالرب باهورزهی، رئیس مرکز بهداشت سیب و سوران با تاکید بر اهمیت نظارت و پایش بهداشتی اصناف و امکان افزود: سلامتی مردم در گرو استفاده از مواد غذایی سالم می باشد که به همین جهت مراکز تهیه تولید عرضه مواد غذایی توسط کارشناسان بهداشت محیط صورت مستمر پایش می شوند.
وی افزود: در2 روز گذشته کارشناسان بهداشتی با انجام بازدیدهای محیطی موفق به شناسایی و کشف ۳ تن مواد غذایی تاریخ گذشته شدند که این مواد غذایی با اصول بهداشتی جمع آوری و معدوم گردید.
وی عنوان کرد: به تمامی متصدیان عرضه کننده مواد غذایی توصیه میشود نهایت دقت در فروش و عرضه مواد غذایی سالم با مشخصات کامل بهداشتی را داشته باشند.
مهندس باهورزهی ادامه داد: شهروندان می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را به سامانه ۱۹۰ اطلاع دهند تا در سریعترین زمان ممکن مورد بررسی و پیگیری قرار گیرد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی زاهدان