معاون بهداشت وزارت بهداشت تاکید کرد؛
لزوم بهره گیری دانشگاه های علوم پزشکی کشور از برنامه های مداخله محور دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در بهبود سلامت مادران و نوزادان
دکتر رئیسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت در نشست ویدیو کنفرانس با دانشگاه های علوم پزشکی کشور گفت: لازم است تا سایر دانشگاه های علوم پزشکی کشور از تجربه و همچنین نتایج فعالیت های انجام شده در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در حوزه سلامت مادران باردار و نوزادان بهره بگیرند.

به گزارش روابط عمومی- دکتر رئیسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: اقدامات معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در اجرای برنامه و برخی مداخلات در بهبود سلامت مادران باردار و نوزادان شایسته قدردانی است.
دکتر محمد حسن محمدی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز در این نشست وبیناری گفت: باتوجه به محرومیت هایی که در این استان وجود دارد، اجرای طرح مکمل یاری برای مادران باردار و نوزادان در این استان نیازمند توجه ویژه مسئولین ارشد وزارت بهداشت است.
وی تصریح کرد: امیدواریم با مساعدت وزارت بهداشت در اجرای طرح های مکمل یاری، شاهد ارتقای بیش از پیش سلامت مادران باردار و نوزادان باشیم.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان