ضرورت استفاده از سبزیجات برگ سبز برای کسانی که داروی وارفارین مصرف می کنند
کسانی که از داروی وارفارین استفاده می کنند لازم است تا یکسری مواد غذایی از جمله سبزیجات برگ سبز را در برنامه روزانه خود بگنجانند

به گزارش روابط عمومی_ دکتر مصطفی صالحی زاده، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: وارفارین یک داروی ضدانعقاد است که برای کاهش خطر لخته شدن خون در بیماران پس از جراحی قلب باز، سکته قلبی و مغزی و … مصرف میشود.
وی افزود: ویتامین k ، که عامل اصلی انعقاد طبیعی خون است در افرادی که وارفارین مصرف می کنند کاهش پیدا می کند، بنابراین بیماران لازم است که به طور ثابت از غذاهای غنی از ویتامین K استفاده کنند.
وی ادامه داد: استفاده از این مواد غذایی باعث می شود تا از نوسان بیش از حد ویتامین K در خون و افزایش ناگهانی یا کاهش اثر درمانی آنها جلوگیری شود.
دکتر صالحی زاده تصریح کرد:غذاهایی که سرشار از ویتامین K هستند عبارتند از سبزیجات سبز برگ مانند کلم، اسفناج، برگ چغندر، جعفری، برخی میوهها مانند کیوی، ریواس، زغالاخته، سویا و جگر که لازم است با مشورت پزشک در برنامه روزانه گنجانده شوند.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان