تقدیر از 50 پژوهشگر و فناور برتر دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در مراسم محوری گرامیداشت هفته پژوهش
به مناسبت هفته پژوهش و در مراسمی از 50 پژوهشگر برتر دانشگاه علوم پزشکی زاهدان قدردانی شد.
_crop.jpeg)
به گزارش روابط عمومی- دکتر محمد حسن محمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در این مراسم گفت: موضوع بیماری ها به سبب همسایگی با دو کشور مساله دار در عرصه سلامت، بسیار زمینه مناسبی را برای پژوهش های کاربردی در استان فراهم کرده است اما موضوع مهم توسعه کمی و کیفی را به صورت توام و همسان نباید از یاد برد.
وی تاکید کرد: پژوهش زمانی کیفی تلقی می شود که اثر آن در جامعه مشخص و کاربردی باشد.
وی همچنین با اشاره به اینکه بر اساس آمار، میزان استقبال اعضای هیئت علمی بالینی از انجام تحقیقات به نسبت علوم پایه کمتر است تصریح کرد: شرایط باید به گونه ای پیش رود که ارتباط بین این دو گروه ارزشمند برقرار و مشارکت قابل توجه این عزیزان را نیز در انجام فعالیت های پژوهشی داشته باشیم.
حجت الاسلام والمسلمین مهران مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی زاهدن هم در این مراسم گفت: خداوند متعال در قرآن کریم انسان را به تفکر و تعقل توصیه فرموده است که وجه ممیزه انسان از سایر موجودات است.
وی افزود: دانشگاه های حال حاضر که به عنوان دانشگاه های نسل سوم نامیده شده اند وظائف تمدن سازی و مکتب سازی را بر عهده دارند و باید در جایگاه اندیشه ورزی حرکت کنند.
وی ادامه داد: تحقیق و پژوهش های کاربردی گامی در این مسیر با اهمیت است و امیدواریم که پژوهشگران پر افتخار دانشگاه در این مسیر اثر گذار و موفق باشند.
دکتر ابراهیم کرد معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز در این مراسم با اشاره به اینکه این دانشگاه جایگاه خوبی در حوزه تحقیقات و فناوری دارد افزود: مبنای این ارزیابی ها سامانه علم سنجی است که بعنوان سامانه معتبری در میان دانشگاه ها محسوب می شود.
وی ادامه داد: این دانشگاه بر اساس داده های سامانه SCOPUS از سال 2015 تا کنون جایگاه خود را حفظ و تثبیت کرده است اما برای رشد نیاز به برنامه ریزی جدیدی وجود دارد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه تصریح کرد: برای تغییر جایگاه از تثبیت به رشد نیازمند حرکت به سمت تحقیقات کاربردی و اثرگذار هستیم که بر اساس برنامه راهبردی 5 ساله معاونت تحقیقات دانشگاه، در این زمینه تلاش خواهد شد.
وی همچنین تغییر فرایندها با هدف ایجاد انگیزه در محققین و اعضای هیئت علمی، افزایش سرعت تصویب طرح های تحقیقاتی، راه اندازی کمیته بین المللی سازی، تعریف کاردانشجوئی پروژه محور، را از جمله برنامه های پیگیری شده در این معاونت برشمرد.
دکتر کرد با اشاره به رتبه 800 تا 1000 دانشگاه در رتبه بندی معتبر تایمز بین دانشگاه های جهان افزود: در وبومتریکس هم موفق شدیم با ارتقاء 33 رتبه ای به رتبه 24 در بین دانشگاه های کشور برسیم.
وی ادامه داد: این دانشگاه هم اکنون دارای 11 مرکز تحقیقات، یک پژوهشکده است که محققان دانشگاه از آن بهره می برند.
گفتنی است: در این مراسم از پژوهشگران برتر دانشگاه، دانشمندان یک درصد پراستناد، دانشمندان دو درصد برتر جهان، برگزیدگان پژوهشی دانشکده ها و مراکز تحقیقاتی، برگزیدگان پژوهشی طرح اثر گذار، انتشلار مقاله در مجلات Q1 فناوران برتر و .... تجلیل شد
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان
comment