معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان؛
تضمین سلامت مردم با مصرف نـان کامـل و سبـوس دار
نان کامل و سبوس دار میتواند از بروز برخی بیماری ها پیشگیری کند و مصرف آن تضمین کننده سلامت مردم است.

به گزارش روابط عمومی- دکتر مصطفی صالحی زاده، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در نشست کارگروه تولید نان کامل با اشاره به اینکه احیای نان کامل سبوسدار گامی بزرگ در راستای حفظ و افزایش سلامت شهروندان است، اظهار داشت: استفاده از نان کامل و سبوسدار به دلیل اینکه دارای فیبر، منیزیم، برخی ویتامین ها و آنتی اکسیدن می باشد، برای پیشگیری و کمک به درمان بیماریهایی از جمله اضافه وزن و چاقی، فشارخون بالا، دیابت، چربی خون، برخی سرطان ها، کبد چرب و بیماریهای قلبی و عروقی توصیه می شود.
وی بر لزوم اصلاح فرهنگ مصرف نان کامل در جامعه تاکید کرد و افزود: تمایل مردم به استفاده از نان سفید به جای نان کامل از بزرگترین چالش های موجود می باشد که این موضوع نیازمند اصلاح فرهنگ مصرف با بیان مشکلات بوجود آمده از مصرف نان سفید و اشاعه فواید مصرف نان کامل امکان پذیر می باشد.
دکتر صالحی زاده در این نشست از برگزاری رویداد آرد کامل و نان سالم در آبان ماه امسال در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان خبر داد و افزود: در راستای فرهنگ سازی مصرف نان کامل و معرفی انواع نان های محلی در آبان ماه رویداد علمی آرد کامل و نان سالم با مشارکت ارگان های دولتی و بخش خصوصی دخیل در تولید نان در محل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برگزار خواهد شد.
لازم به ذکر این نشست با حضور معاون غذا ودارو و نمایندگان اداره کل غله استان، اداره میراث فرهنگی و گردشگری، مرکز رشد دانشگاه، اداره کل استاندارد، مدیران واحدهای تولیدی و مسئولین فنی کارخانجات برگزار شد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان